Ρέικιαβικ Γκέι Χάρτης

Ρέικιαβικ Γκέι Χάρτης

Ο διαδραστικός μας χάρτης Ρέικιαβικ. Μπορείτε να εντοπίσετε έναν χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον χώρο.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Όλα τα υπόλοιπα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Περιοδεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
φαγητό

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Καμπίνα ξενοδοχείου

Hotel Cabin

Το Hotel Cabin είναι ένα σύγχρονο, φιλικό προς τους γκέι ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης του Ρέικιαβικ, στην Ισλανδία. Είναι μια εξαιρετική οικονομική επιλογή για όσους επισκέπτονται την πόλη με άνετα καταλύματα με καλή σχέση ποιότητας τιμής που προσφέρονται. Το ευρωπαϊκό πρωινό περιλαμβάνεται στην τιμή του δωματίου σας και κυμαίνεται από μικρό έως ανώτερο, με θέα στο γύρω τοπίο. Οι παροχές περιλαμβάνουν τηλεόραση, τηλέφωνο, δωρεάν Wi-Fi, ιδιωτικό μπάνιο και ντους με προϊόντα περιποίησης. Παρέχονται επίσης παροχές για τσάι και καφέ και στεγνωτήρας μαλλιών με μικρή χρέωση. Για τυχόν τιμαλφή η ρεσεψιόν διαθέτει χρηματοκιβώτιο για τους επισκέπτες καθώς δεν περιλαμβάνονται στα δωμάτια. Η καμπίνα του ξενοδοχείου διαθέτει εστιατόριο για δείπνο πρωινού, αλλά είναι επίσης ανοιχτό την ημέρα εάν επιθυμείτε να αγοράσετε άλλα γεύματα στο ξενοδοχείο. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ του ξενοδοχείου με μεγάλη ποικιλία από ποτά lounge. Το Hotel Cabin μπορεί επίσης να βοηθήσει με κρατήσεις εκδρομών και ενοικίαση αυτοκινήτου στο κατάστημα με σουβενίρ στις εγκαταστάσεις του και βρίσκεται κοντά σε πολλά μουσεία, περιπάτους στη φύση και ιαματικές πηγές/πισίνες στην περιοχή για να απολαύσετε. Κάντε κλικ για να κάνετε απευθείας κράτηση τώρα με το ξενοδοχείο και κερδίστε έκπτωση 5% στην κράτησή σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό «LGBTQ».

Ομοφυλόφιλος Ρέικιαβικ Εκδηλώσεις