Φιλαδέλφεια

Φιλαδέλφεια Gay Map

Ο διαδραστικός μας γκέι χάρτης της Φιλαδέλφειας. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Κατάστημα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Εστιατόρια

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
κουλτούρα

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Four Seasons Φιλαδέλφεια

Four Seasons Hotel Philadelphia at Comcast Center

Το Four Seasons at the Comcast Center είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της Φιλαδέλφειας. Βρίσκεται κοντά στο Ινστιτούτο Φράνκλιν και το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας, που απέχουν και τα δύο μόλις 20 λεπτά με τα πόδια. Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές και μοντέρνο, υπερυψωμένο πάνω από την πόλη, προσφέροντας υπέροχη θέα. Διαθέτει μια ενστάλαξη Jenny Holzer στην οροφή του λόμπι και τα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο είναι από το δάπεδο μέχρι την οροφή, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πραγματικά το τοπίο. Το σπα διαθέτει 7 αίθουσες περιποίησης και διαθέτει 700 λίβρες κρυστάλλους ενσωματωμένους στους τοίχους, καθώς και μια πισίνα υπερχείλισης. Μπορείτε να περάσετε ένα βράδυ στο Vermick Fish - το εξαιρετικό εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ και σνακ στο μπαρ JG Sky High. Το Four Seasons απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από δημοφιλή σημεία γκέι νυχτερινής ζωής, όπως το Bob & Barbara's Lounge. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ξενοδοχείο απέχει επίσης μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά από τη Νέα Υόρκη μέσω Amtrak.
Το Rittenhouse

The Rittenhouse Hotel

Το Rittenhouse Hotel βρίσκεται στην πλατεία West Rittenhouse, από την οποία έχει θέα. Τα δωμάτια είναι μεγάλα και άνετα, με κρεμ και χρυσό εσωτερικό. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη εξωτερική βεράντα με θέα στη μεγάλη πισίνα. Έχετε την επιλογή να φάτε στο εστιατόριο Lacroix του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει ένα εντυπωσιακό μενού γευσιγνωσίας 5 πιάτων. Για μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, κατεβείτε στο Mary Cassat Tea Room, το οποίο προσφέρει μια άνετη ατμόσφαιρα καθώς πίνετε τσάι από γιασεμί. Το μπαρ Library προσφέρει υπέροχα ποτά όλη τη νύχτα. Εναλλακτικά, βρίσκεται κοντά στις πολυτελείς επιλογές αγορών και φαγητού που βρίσκονται στις οδούς Walnut and Chesnut. Δημοφιλείς προορισμοί για γκέι νυχτερινή ζωή, όπως το Tabu και το Tavern on Camac, απέχουν μόλις 20 λεπτά με τα πόδια. Το Rittenhouse είναι γνωστό ως ξενοδοχείο φιλικό προς τα κατοικίδια, με πολλές υπηρεσίες για κατοικίδια που περιλαμβάνουν βόλτα με σκύλους και καθιστικούς.

Ομοφυλόφιλος Φιλαδέλφεια Εκδηλώσεις