Γκέι χάρτη του Σιάτλ

Γκέι χάρτη του Σιάτλ

Ο διαδραστικός γκέι χάρτης του Σιάτλ. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα χώρο, να φιλτράρετε την αναζήτησή σας και να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Ξενοδοχεία

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Μπαρ

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Σάουνα

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Dance Club

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Λέσχη κρουαζιέρας

Εικονίδιο Τύπου Χώρου
Υπηρεσία

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.

Γρήγορη αναζήτηση ξενοδοχείου

Ξενοδοχείο Astra Σιάτλ

Astra Hotel Seattle

Πολυτελείς ανέσεις και κομψά καταλύματα Το Astra Hotel Seattle είναι ένα κορυφαίο ξενοδοχείο στον τρόπο ζωής που βρίσκεται λίγα βήματα από το εμβληματικό Space Needle του Σιάτλ. Αυτό το μοντέρνο boutique ξενοδοχείο διαθέτει 265 άρτια εξοπλισμένα δωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και εκπληκτική θέα στην πόλη. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ξεχωριστό δείπνο στο Otium Grill and Greens, κοκτέιλ χειροτεχνίας στο μπαρ του τελευταίου ορόφου ALTITUDE Sky Lounge και το δικό του Ladro Coffee του Σιάτλ στο λόμπι. Φιλοξενία Fabulous Gay and Lesbian Weddings Το Astra Hotel Seattle είναι ένας κορυφαίος χώρος για γάμους ομοφυλόφιλων και λεσβιών στη ζωντανή γειτονιά South Lake Union. Η ευέλικτη αίθουσα χορού Luna μπορεί να φιλοξενήσει έως και 180 άτομα για μια καθιστή δεξίωση. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε δεξιώσεις κοκτέιλ στο ALTITUDE Sky Lounge του τελευταίου ορόφου, με πανοραμική θέα στον ορίζοντα του Σιάτλ. Τα 265 εκλεπτυσμένα δωμάτια του ξενοδοχείου εξασφαλίζουν μια άνετη διαμονή στους καλεσμένους του γάμου. Εξερευνήστε επιλεγμένους χώρους γάμων για γκέι και λεσβίες, όπως το Astra Hotel Seattle on Gay and Lesbian Weddings!

Τι υπάρχει σήμερα

Ομοφυλόφιλος Σιάτλ Εκδηλώσεις