πόλη Σαϊγκόν Χο Τσι Μινχ, Βιετνάμ, ταχυδρομείο

Γκέι Χο Τσι Μιν · Αξιοθέατα

Τα περισσότερα από αυτά τα δημοφιλή αξιοθέατα στην πόλη Χο Τσι Μινχ βρίσκονται στην περιοχή ή κοντά στην περιοχή 1 και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Λάβετε έναν χάρτη από το ξενοδοχείο σας, εφαρμόστε άφθονο αντηλιακό και πάρτε ένα καπάκι ή καπέλο για να προστατευτείτε από τον έντονο ήλιο.

Χο-τσι-μιν-πόλη-ορίζοντα

 

Κεντρικό Ταχυδρομείο

Αυτή η γαλλική κατασκευή χτίστηκε μεταξύ 1886 και 1891 από τον αρχιτέκτονα Villedius. Μέσα προς τα αριστερά και προς τα δεξιά υπάρχουν δύο εξαιρετικές πρωτότυπες τοιχογραφίες που δείχνουν τις διαδρομές των τηλεγραφικών καλωδίων του 19ου αιώνα σε όλη την περιοχή και μια διάταξη της πόλης εκείνη την εποχή.

 

Η Παναγία των Παρισίων

Ένας (σχετικά μικρός) κόκκινος τούβλος καθεδρικός ναός που χτίστηκε μεταξύ 1871 και 1883 σε νεο-ρωμαμανικό στιλ με δύο τετραγωνικά καμπαναριά ύψους 40 μέτρων. Μπροστά στον καθεδρικό ναό είναι ένα είδωλο της Παναγίας.

Catherdal στην πόλη Χο Τσι Μινχ

 

Μουσείο των υπολειμμάτων του πολέμου

Ιδρύθηκε το 1975, αυτό το μουσείο εμφανίζει υπολείμματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένης μιας συλλογής αμερικανικών δεξαμενών και αεροπλάνων στην μπροστινή αυλή.

Η παρουσίαση του πολέμου είναι πολιτικά μονόπλευρη. Ωστόσο, αυτό προσθέτει μια περαιτέρω διάσταση στο μουσείο, καθώς είναι μια άποψη που δεν ακούγεται συχνά στη Δύση. Ανεξάρτητα από την πολιτική, οι αίθουσες είναι γεμάτες με γραφικές και ενοχλητικές εικόνες για το πώς επηρέασε ο πόλεμος και συνεχίζει να επηρεάζει τον λαό του Βιετνάμ και των ΗΠΑ. Αφήνει μια διαρκή ανάμνηση της φρίκης του πολέμου σε όλους όσους επισκέπτονται.

Έξω από το Μουσείο στην πόλη Χο Τσι Μινχ

Παλάτι επανένωσης

Αυτό το κτίριο ήταν η κατοικία του Ngo Ninh Nhiem, του Προέδρου της πρώην κυβέρνησης του Νοτίου Βιετνάμ το 1954.

 

Όπερα

Χτίστηκε το 1897 από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Ferret Eugene για να διασκεδάσει Γάλλους αποίκους. Το τριώροφο εσωτερικό στεγάζει 1,800 θέσεις και συνεχίζει να λειτουργεί ως πολιτιστικό σημείο εστίασης για την πόλη.

Χο-τσι-μιν-όπερα

Οδός Dong Khoi

Ο κεντρικός εμπορικός δρόμος στην πόλη Χο Τσι Μινχ, αν και μερικές από τις καλύτερες λακαρισμένες τέχνες τέχνης βρίσκονται στα καταστήματα στους πλαϊνούς δρόμους.

 

Ben αγορά

Θεωρείται ένα από τα σύμβολα της πόλης, αυτή η τεράστια εσωτερική αγορά είναι δημοφιλής στους τουρίστες που αναζητούν αναμνηστικά καθώς και ένα μέρος για να δοκιμάσετε τοπικά φαγητά.

 

Bitexco Building Skydeck

Ανεβείτε στην πλατφόρμα προβολής του 49ου ορόφου κοντά στην κορυφή του ψηλότερου κτηρίου (μακράν) στην πόλη. Καταπληκτική θέα 360° της πόλης και φανταστική ευκαιρία φωτογραφίας. Από αυτό το πλεονέκτημα μπορείτε να πάρετε μια πραγματική αίσθηση της διάταξης της πόλης. Συνιστάται.

 

Pagoda Ngoc Hoang

Διαθέτει μάλλον παράξενα αγάλματα θεοτήτων και ηρώων, καθώς και μια αίθουσα που αντιπροσωπεύει την Κόλαση που περιλαμβάνει δέκα σκαλιστά πάνελ που απεικονίζουν τις διάφορες τιμωρίες που περιμένουν τους αμαρτωλούς. Χτίστηκε το 1909.

 

Cholon (Πόλη της Κίνας)

Cholonis το όνομα της κινεζικής περιοχής της πόλης Χο Τσι Μινχ. Είναι η μεγαλύτερη συνοικία chinatown της χώρας.

 

Μουσείο ιστορίας

Εμφανίζει μια ενδιαφέρουσα συλλογή αντικειμένων που αντιπροσωπεύουν την ιστορία και την εξέλιξη των ανθρώπων και του πολιτισμού του Βιετνάμ.

 

Ζωολογικός & Βοτανικός Κήπος

Ιδρύθηκε από τον JB Louis Pierre, έναν Γάλλο τροπικό βοτανολόγο το 1965 και καλύπτει έκταση 20 εκταρίων. Έχει δει καλύτερες μέρες.

 

Αίθουσα επιτροπών λαών

λαϊκή επιτροπή-αίθουσα-σε-χο-τσι-μιν-πόλη

 

Εξω απο την πόλη


Cu Chi Tunnels

Δίκτυο σήραγγας 250 χλμ που χρησιμοποιήθηκε για επιχειρήσεις εναντίον των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των πολέμων του Βιετνάμ. Βρίσκεται περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από την πόλη.

 

Dai Nam Τουριστική Πολιτιστική Ιστορική Ζώνη

Βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη. Αυτή η περιοχή είναι το μεγαλύτερο πάρκο και τουριστικός προορισμός στο Βιετνάμ, με τεχνητές λίμνες, ποτάμια και βουνά. Το συγκρότημα πάρκων περιλαμβάνει ένα εμπορικό κέντρο, ξενοδοχείο, θεματικό πάρκο, κάμπινγκ, υδάτινο πάρκο, ζωολογικό κήπο και πολλούς ναούς.

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.