Σρι Λάνκα

Σρι Λάνκα · Ξενοδοχεία

Η Σρι Λάνκα δεν είναι η πιο φιλική προς τους ομοφυλόφιλους χώρα στον κόσμο. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν ξενοδοχεία φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους στη Σρι Λάνκα.

Σρι Λάνκα · Ξενοδοχεία

SOORIYA Resort & Spa
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Rekawa, Σρι Λάνκα

Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Σύγχρονη πολυτέλεια σε φυσική ομορφιά. Ειρηνική τροπική απόδραση.
Το όμορφο SOORIYA είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους θέρετρο και σπα 4 αστέρων στο Tangelle της Σρι Λάνκα. Προσφέροντας σύγχρονες και πολυτελείς ανέσεις σε ένα φυσικό περιβάλλον, αυτή είναι η τροπική απόδραση που πρέπει να ζήσετε.

Το SOORIYA προσφέρει μια ποικιλία από δωμάτια και σουίτες, όλα διακοσμημένα με γούστο. Τα μεγάλα δωμάτια και οι σουίτες με ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνουν τηλεόραση, μίνι μπαρ, θυρίδα ασφαλείας, καθώς και δωρεάν wifi και κλιματισμό. Διατίθεται επίσης 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Ορισμένα περιλαμβάνουν ιδιωτικά μπαλκόνια, βεράντες και θέα στη θάλασσα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να χαλαρώσουν με το εκτεταμένο σπα του θέρετρου που προσφέρει στο κέντρο ευεξίας και γυμναστηρίου των εγκαταστάσεων, ενώ το κομψό μπαρ προσφέρει ποικιλία από κοκτέιλ και ποτά. Η παραλία απέχει ένα λεπτό με τα πόδια από το ξενοδοχείο, ωστόσο υπάρχει μια εξωτερική πισίνα με θέα στη θάλασσα και την αμμώδη παραλία επίσης.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πολλές δραστηριότητες στο ξενοδοχείο, όπως ενοικίαση ποδηλάτων, σαφάρι και εκδρομές σε ναούς και φυσικά πάρκα.
Χαρακτηριστικά:
A/C
Μπαρ
Ξενοδοχείο
τζακούζι
μίνι μπαρ
στάθμευση
Πισίνα
Εστιατόρια
Υπηρεσία δωματίου
Ιαματική πηγή
TV
Templeberg Villa Boutique Hotel
Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Babaragoda έξω από την οδό Akuressa, Loressakanda, Wanchaawala, νότια επαρχία Kaduruduwa,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο;
Το Templeberg Villa Boutique Hotel είναι μια ομοφυλοφιλική ιστορική αποικιακή βίλα 200 ετών σε μια πρώην φυτεία καρύδας πέντε στρεμμάτων, σε κοντινή απόσταση από τις παραλίες της λευκής ζούγκλας στο Galle της Σρι Λάνκα. Η ιδιοκτησία διαθέτει βίλα 3 υπνοδωματίων και εξοχικό σπίτι 2 υπνοδωματίων ή ενοικιαζόμενα δωμάτια σε Bed and Breakfast, οπότε είναι ιδανικό για μεγαλύτερες ομάδες, καθώς και για ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν πισίνα υπερχείλισης με άκρη ζούγκλας, κουζίνα, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, δωρεάν Wi-Fi, bed and breakfast και επιλογές πλήρους διατροφής.

Υπάρχει επίσης μια ιδιωτική υπηρεσία tuk-tuk που σας μεταφέρει από και προς τις τοπικές πόλεις και παραλίες.

 

 
Χαρακτηριστικά:
και επιλογές πλήρους διατροφής.
bed and breakfast
δωρεάν WiFi
Κουζίνα
εγκαταστάσεις πλυντηρίων
Πισίνα
ιδιωτική υπηρεσία tuk-tuk
Mahesan by FooZoo
Εικονίδιο τοποθεσίας

Mahasen by Foozoo 15 A, Mahasen Mawatha,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους B&B Προσιτό Bed and Breakfast φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, ένα δωμάτιο περιλαμβάνει επίσης σάουνα.
Το Mahesan by FooZoo είναι ένα Bed and Breakfast που ανήκει σε LGBT, κοντά στο κέντρο του Κολόμπο. Προσφέρει οικονομικά, ασφαλή και ήσυχα καταλύματα σε ένα σπιτικό περιβάλλον χωρίς κρίση.

Τα δωμάτια είναι παραδοσιακά διακοσμημένα και έχουν διάφορες μορφές και μπορούν να έχουν κοινόχρηστο ή ιδιωτικό μπάνιο. Το ξενοδοχείο προσφέρει πρωινό από τη Σρι Λάνκα με μικρή χρέωση, δωρεάν τσάι, καφέ και νερό, Wi-Fi, ξεναγήσεις και συμβουλές για εισιτήρια και κρατήσεις, καθώς και μια όμορφη βεράντα στον τελευταίο όροφο και κήπο. Υπάρχει ακόμη και ένα κανονικό μάθημα μαγειρικής τα βράδια με τον μόνιμο σεφ του ξενοδοχείου!

Το ξενοδοχείο είναι επίσης φιλικό προς τα κατοικίδια και τα παιδιά. Ελέγξτε τον ιστότοπό τους για άμεσες κρατήσεις.

 

 

 

 
Χαρακτηριστικά:
πρωινό
δωρεάν τσάι και καφέ
ταράτσα
κρατήσεις εισιτηρίων για εκδρομές
συμβουλές περιήγησης
Dickman Resort
Εικονίδιο τοποθεσίας

AK Schnakenberg. . 11500. Νεγκόμπο. . LK,,

Εμφάνιση στο χάρτη
Γιατί αυτό το ξενοδοχείο; Γκέι Δωμάτια και σουίτες με θέμα το Rainbow Color που περιβάλλουν μεγάλη οικολογική πισίνα.
Το Dickman Resort στο Negombo είναι ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες που ανήκει και διαχειρίζεται gay. Τα 9 δωμάτια και οι σουίτες με θέμα το ουράνιο τόξο περιβάλλουν μια φιλική προς το περιβάλλον πισίνα και το Mango Garden.

Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο διαθέτει μεγάλα κρεβάτια, μίνι μπαρ, καλωδιακή τηλεόραση, DVD player, ιδιωτική θυρίδα ασφαλείας, επιφάνεια εργασίας και WiFi. Υπάρχει επίσης βεράντα για πρωινό και κοκτέιλ μπαρ.

Παρακαλούμε δείτε εκεί επίσημο ιστότοπο για επικοινωνία και κρατήσεις.

 

 
Χαρακτηριστικά:
Διατίθεται παραλαβή και παράδοση από το αεροδρόμιο.
και WiFi
βεράντα πρωινού
καλωδιακή τηλεόραση
κοκτέιλ μπαρ
γραφείο
Συσκευή DVD
Μίνι Μπαρ
ιδιωτική θυρίδα ασφαλείας

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.