Shinta Mani Angkor and Bensley Collection Pool Villas

5-Star Hotel in Oum Khun St and 14th Street, Shinta Mani St, Krong, Siem Reap, Καμπότζη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Βίλες με πισίνα Shinta Mani Angkor και Bensley Collection

Πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους

Περιγραφή ξενοδοχείου

Ανάμεσα στα παγκοσμίου φήμης εστιατόρια και τα ψώνια της υπέροχα ανακαινισμένης παλιάς γαλλικής συνοικίας του Siem Reap και μόλις δέκα λεπτά οδικώς από τους διαρκείς θησαυρούς του Angkor Wat, αυτό το σύγχρονο ξενοδοχείο ορόσημο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους που σχεδιάστηκε και ανήκει στον επιδεικτικό διεθνή σχεδιαστή ξενοδοχείων, Bill Bensley και τον συνεργάτη του Jirachai Rengthong, εξασφαλίζει μια ιδιότροπη, διασκεδαστική και περιπετειώδη διαμονή στην καρδιά του Siem Reap.

Το μακροχρόνιο barcode drag bar και πολλά μπαρ και εστιατόρια που ανήκουν σε γκέι βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κατάλυμα.

Με τwo εστιατόρια, δύο πισίνες, πλήρες σπα, ένα γυμναστήριο και βρίσκεται μόνο ένα λεπτά περπάτημα από το ποτάμι, λεπτά περπάτημα προς την Pub Sδέντρο και φωλιασμένο ανάμεσα στο πράσινο του παλιού Γάλλου συνοικία, η προσφορές και τοποθεσία των Shinta Mani Angkor and Bensley Collection Pool Villas are απαράμιλλος

Με 115 σουίτες, συμπεριλαμβανομένων 10 ιδιωτικών βίλες με πισίνα με το δικό τους μπάτλερ το ξενοδοχείο διαθέτει πολλές κατηγορίες των δωμάτια για να διαλέξετε, υπάρχει ένα τέλειο ταιριάζουν για όλα!
 
Χρώμα, φύση και Ο σχεδιασμός είναι τα κύρια συστατικά που κάνουν το Shinta Mani Siem Reap περισσότερο δημοφιλής επιλογή των ξενοδοχείων για LGBTQ+ ταξιδιώτες στο Siem Reap.
 
Κάντε κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο για τις καλύτερες τιμές και επικοινωνήστε μαζί του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

εξαιρετική τοποθεσία

Γυμναστήριο

Luxury

υπηρεσίες προσωπικού μπάτλερ

Πισίνες

ιδιωτικές βίλες με πισίνα

Εστιατόρια

Ιαματική πηγή

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Βίλες με πισίνα Shinta Mani Angkor και Bensley Collection

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.