Leonardo Royal Hotel

4-Star Hotel in Carrer Pou Roig, 07849 Santa Eulària des Riu, Βαλεαρίδες Νήσοι, Ισπανία, Ίμπιζα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Ξενοδοχείο Leonardo Royal

Χαλαρή περιοχή. Εκπληκτική πισίνα και νεροτσουλήθρες.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Leonardo Royal Hotel Ibiza Santa Eulalia είναι ένα ιδανικό καταφύγιο για ζευγάρια και οικογένειες που αναζητούν μια χαλαρωτική απόδραση κατά μήκος της παραλίας Es Canar στη Santa Eulalia. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία σε άνετα μπαλινέζικα κρεβάτια με θέα στη θάλασσα, να κολυμπήσουν στην πισίνα που διαθέτει χώρο για παιδιά ή να νιώσουν την απαλή άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών τους στην όμορφη παραλία.

Το ξενοδοχείο φιλοξενεί όλους τους ταξιδιώτες με 360 ευρύχωρα δωμάτια, από μονόκλινα έως οικογενειακά δωμάτια με θέα στη θάλασσα. Για οικογένειες, υπάρχει μίνι κλαμπ, παιδική χαρά και ειδική παιδική πισίνα με παιχνίδια νερού.

Μια σύντομη βόλτα κατά μήκος της παραλίας οδηγεί σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ και καταστήματα. Η κοντινή αγορά Hippie Punta Arabí απολαμβάνει 400 πάγκους με χειροτεχνήματα, ρούχα, κοσμήματα και μια ζωντανή ατμόσφαιρα της Ibiza.

Οι επιλογές για φαγητό αφθονούν στο εστιατόριο και το μπαρ του ξενοδοχείου, με μαγειρική σε ανοιχτή κουζίνα, κοκτέιλ και γεύματα για όλα τα γούστα.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Ξενοδοχείο

Πισίνα

Εστιατόρια

Μπαρ

κλιματισμός

πρωινό

δωρεάν WiFi

παραλία

24ωρη ρεσεψιόν

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Leonardo Royal

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Ίμπιζα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.