3 Monkeys Villa - Gay Hotel

4-Star Hotel in Phum Pnhea Chey, Sangkat Svay Dangkum, Siem Reap, Καμπότζη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 100

Τιμή 3 Monkeys Villa - Gay Hotel
Ήσυχη περιοχή. Κοντά στο κέντρο της πόλης.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Ένα αποκλειστικά γκέι "Maison d'Hôtes" (Γαλλικό άγγιγμα) στο Siem Reap όπου οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται ως μέρος της οικογένειας. Βρίσκεται στην καρδιά της ζωής της χώρας των Χμερ, μόλις 5 λεπτά με το tuk-tuk από την παλιά αγορά και την οδό Pub.

Το 3 Monkeys διαθέτει 6 δωμάτια με μπαλκόνι. Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο μη καπνιζόντων διαθέτει κρεβάτι king-size κατά παραγγελία, ντους με ζεστό νερό, δορυφορική τηλεόραση LCD 32 ιντσών, θυρίδα ασφαλείας, βραστήρα και δωρεάν Wi-Fi.

Ο ήσυχος τροπικός κήπος της βίλας είναι ιδανικός για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα στους ναούς Angkor. Μπορείτε να δροσιστείτε στην πισίνα, να καθίσετε στο μπαρ ή στο εστιατόριο ή να απολαύσετε ένα περιποιητικό μασάζ.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Δωρεάν Wi-Fi

Massage

Εστιατόρια

Πισίνα

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο 3 Monkeys Villa - Gay Hotel

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Σιέμ Ριπ
D
David

16-Ιαν-2019

Βίλα 3 πιθήκων

Έμεινα εδώ τον Ιανουάριο του 2019. Μια εξαιρετική εμπειρία. Το προσωπικό ήταν φιλικό, εξυπηρετικό και παρείχε εξαιρετική εξυπηρέτηση. καλές τοπικές πληροφορίες και προτάσεις για εστιατόρια και μπαρ. Πολύ ωραίο δωμάτιο, πισίνα και μπαρ. Το πρωινό που περιλαμβάνεται, με ποικιλία επιλογών, ήταν πολύ καλό. Η μεταφορά από το αεροδρόμιο λειτούργησε πολύ καλά. Ο Grab λειτούργησε καλά για τις μεταφορές στο κέντρο της βίλας του Siem Reap. Ήμασταν συνδεδεμένοι με έναν εξαιρετικό οδηγό και οδηγό για τα συγκροτήματα του ναού. Και ήταν πολύ οικονομικό!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.