Chaminade Resort and Spa

4-Star Hotel in 1 Chaminade Ln, Santa Cruz, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

7.5

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 498 ψηφοφορίες

Τιμή Chaminade Resort and Spa
Θέα στην κορυφή του βουνού.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Chaminade Hotel & Spa είναι ένα πανέμορφο φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο που λειτουργεί ως καταφύγιο στην κορυφή του βουνού, το οποίο είναι ιδανικό για ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες.

Το ξενοδοχείο, το οποίο υποβλήθηκε σε πρόσφατες ανακαινίσεις, είναι γνωστό για τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση. Το εστιατόριο The View δεντρόσπιτο των εγκαταστάσεων είναι κάτι που πρέπει να επισκεφτείτε αποκλειστικά για την εκπληκτική θέα στην κορυφή του βουνού, καθώς και για το brunch.

Υπάρχει επίσης ένα εξωτερικό αίθριο, καθώς και ιδιωτικά μπαλκόνια με τα δωμάτια που προσφέρουν επίσης υπέροχη θέα στα βουνά, στον κόλπο Monterey και στη μεγάλη πισίνα.

Το Chaminade απέχει επίσης 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, ενώ τα γκέι δημοφιλή σημεία νυχτερινής διασκέδασης βρίσκονται κοντά, συμπεριλαμβανομένου του Motiv, το οποίο απέχει μόλις 12 λεπτά με το αυτοκίνητο.

 

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εστιατόρια

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Σάουνα

Υπηρεσία Bellboy

Τζάκι

Χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου

Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Κατάστημα

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Chaminade Resort and Spa

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Σάντα Κρουζ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.