Hamilton Princess and Beach Club - a Fairmont Managed Hotel

5-Star Hotel in 76 Pitts Bay Road, Χάμιλτον, Βερμούδες

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.4

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1851 ψηφοφορίες

Τιμή Hamilton Princess and Beach Club - ξενοδοχείο που διαχειρίζεται Fairmont
Επιλογή πολυτέλειας.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το "Pink Palace" που είναι το Hamilton Princess & Beach Club είναι ένας εμβληματικός προορισμός για τους εκλεκτούς ταξιδιώτες των Βερμούδων. Είναι εύκολο να καταλάβεις γιατί. Με έναν ιδιωτικό όρμο, γήπεδα τένις και εκτεταμένη συλλογή έργων τέχνης, είναι δύσκολο να μην πέσει κανείς στην πολυτέλεια.

Σε κεντρική τοποθεσία στο λιμάνι του Χάμιλτον, το θέρετρο βρίσκεται κοντά σε πολλά από τα καλύτερα αξιοθέατα των Βερμούδων. Μπορείτε να περπατήσετε για μόλις 14 λεπτά και να βρεθείτε στην Εθνική Πινακοθήκη, ενώ είστε μόνο 6 χλμ. από τη δημοφιλή παραλία Elbow Beach.

Ωστόσο, μπορεί να μην βρείτε την ανάγκη να φύγετε από το Beach Club! Είτε πρόκειται για κωπηλασία, γκολφ ή εκμάθηση τένις από τον επαγγελματία παίκτη James Collieson, το Hamilton Princess έχει πολλές σωματικές δραστηριότητες για να συμμετέχετε. , ή μπορείτε να απολαύσετε τη συλλογή έργων τέχνης! Το οποίο φιλοξενεί κομμάτια των Pablo Picasso, Henri Matisse και René Magritte για να αναφέρουμε μερικά.

Με την ιστορία της τέχνης, τις παραλίες και πολλές δραστηριότητες στα χέρια σας, πώς θα μπορούσατε να πείτε όχι στο Hamilton Princess & Beach Club.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Hamilton Princess and Beach Club - ξενοδοχείο που διαχειρίζεται Fairmont

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Χάμιλτον

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.