Courtyard by Marriott Tampere City

Courtyard by Marriott Tampere City, Yliopistokatu 57, Tampere, Pirkanmaa 33100, Φινλανδία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Courtyard by Marriott Tampere City

Εγγύτητα στο κέντρο της πόλης!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Ανακαλύψτε τη γοητεία της πόλης Tampere στο Courtyard by Marriott, ένα σύγχρονο καταφύγιο 4 αστέρων στην καρδιά της πολυσύχναστης επιχειρηματικής περιοχής Tulli. Σε απόσταση αναπνοής από τους πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους της πόλης, το περίφημο Nokia Arena και μια ποικιλία από hotspots διασκέδασης, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και άνεσης. Επιπλέον, είναι μια απλή βόλτα από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό.

Μοναδικό ανάμεσα στα φινλανδικά ξενοδοχεία, το Courtyard διαθέτει απευθείας σύνδεση με το Συνεδριακό και Συναυλιακό Κέντρο του Tampere Hall, τον κορυφαίο και μεγαλύτερο χώρο διεξαγωγής του Nordic στο είδος του. Αυτή η δυνατότητα υπόσχεται απρόσκοπτη πρόσβαση σε εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης.

Το ξενοδοχείο δεν τσιγκουνεύεται τις σύγχρονες ανέσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες του επαγγελματία ταξιδιώτη με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα από τα 229 κομψά εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, το καθένα εξοπλισμένο με πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κομψές τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και δωρεάν Wi-Fi.

Οι λάτρεις της φυσικής κατάστασης θα εκτιμήσουν το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ η αγορά που λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ώρες το XNUMXωρο, ικανοποιεί αυτούς τους πόθους τα μεσάνυχτα. Το φαγητό είναι μια απόλαυση στο Kitchen and Bar του ξενοδοχείου, που σερβίρει έναν συνδυασμό διεθνών γεύσεων και κλασικών παραδοσιακών παραδοσιακών παραδοσιακών παραδοσιακών ειδών, συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών μπέργκερ.

Επιπλέον, το Courtyard Tampere City είναι ένα καταφύγιο φιλικό προς τα κατοικίδια, το οποίο καλωσορίζει τους γούνινους φίλους σας με μια ονομαστική χρέωση. Είτε βρίσκεστε εδώ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, αυτό το ξενοδοχείο υπόσχεται μια διαμονή που είναι τόσο αξέχαστη όσο και άνετη.

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Courtyard by Marriott Tampere City

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Τάμπερε

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.