Royal Heritage Haveli

Royal Heritage Haveli, Jaipur, Rajasthan 302012, Ινδία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Royal Heritage Haveli

Καταπράσινος, πολύχρωμος κήπος και εξαιρετική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Royal Heritage Haveli άνοιξε για πρώτη φορά ως boutique ξενοδοχείο πριν από 250 χρόνια. Χτίστηκε τον 18ο αιώνα από την Αυτού Υψηλότητα, Madho Singh the II, τώρα ανήκει στον Maharaj Jai Singh της Τζαϊπούρ.

Τα δωμάτια στο The Royal Heritage Haveli είναι διακοσμημένα ώστε να συνδυάζουν κομψότητα και άνεση. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της Superior σουίτας (350 τετραγωνικά πόδια), της Premium σουίτας (650 τετραγωνικά πόδια) και της Signature σουίτας (800 τετραγωνικών μέτρων). Τα δωμάτια έχουν όμορφες τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, μαρμάρινα δάπεδα και υπέροχη θέα στον κήπο.

Οι επισκέπτες έχουν διάφορες επιλογές για φαγητό, από το A la Carte μενού του ξενοδοχείου μέχρι το Kigelia Court, το Mehrab και το Cibo Bistro. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν ιδιωτικό δείπνο, σπα και διάφορους χώρους για τη διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Luxury

Πισίνα

Κήπος

Ιαματική πηγή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Royal Heritage Haveli

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Jaipur

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.