TWO Hotel Barcelona by Axel

4-Star Hotel in Καλαβρία 90-92, Βαρκελώνη, Ισπανία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 50

8.7

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3107 ψηφοφορίες

Τιμή ΔΥΟ ξενοδοχείο Barcelona από την Axel

Πισίνα στον τελευταίο όροφο και ηλιόλουστη βεράντα. Μεγάλα δωμάτια.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. 

ΔΥΟ ξενοδοχείο Barcelona από την Axel είναι ένα γραφικό ετερο-φιλικό ξενοδοχείο που προσφέρει μια υπέροχη και εξαίσια εμπειρία.

Το TWO Hotel Barcelona, ​​που βρίσκεται στο Gayxample Barcelona με χώρο στάθμευσης στο ίδιο κτήριο, διαθέτει 87 όμορφα δωμάτια με το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και εξοπλισμού, που αντανακλούν μια άνετη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν σχεδιαστεί, εξοπλιστεί και διακοσμηθεί ειδικά για να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο και κομψό περιβάλλον με μέγιστη άνεση.

Το TWO Hotel Barcelona by Axel διαθέτει μια ταράτσα όπου βρίσκεται το Sky Bar και το Wellness Club by Axel με πισίνα, γυμναστήριο, σάουνα και τζακούζι όπου μπορείτε να απολαύσετε τη θέα, τα κοκτέιλ, τα σνακ και τη μοναδική ατμόσφαιρα του Axel Hotels και την ετεροφιλική φιλοσοφία του.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Θυρωρός

Καθαριστήριο

Wi-Fi

TV

Δορυφορική τηλεόραση

τροφοδοτικό 220V

Μίνι μπαρ

Ατομικά ρυθμιζόμενος κλιματισμός

Κεντρική θέρμανση

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο ΔΥΟ ξενοδοχείο Barcelona από την Axel

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Βαρκελώνη

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.