Two Hotel Berlin By Axel

4-Star Hotel in Bundesallee 31a,, Βερολίνο, Γερμανία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

8.2

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 151 ψηφοφορίες

Τιμή Two Hotel Berlin By Axel
Μόνο ενήλικες. Γκέι-δημοφιλές.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Η Axel Hotels είναι μια αλυσίδα ξενοδοχείων που εστιάζει στην LGBTIQ+ κοινότητα. Αλλά πρώτα και κύρια, έχουν δημιουργήσει μια ελεύθερη και ανεκτική κοινωνία, όπου εκτιμάται η διαφορετικότητα και ο σεβασμός, και όλοι είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι χωρίς να θίγεται η ταυτότητα και η έκφρασή τους ως προς το φύλο. 

TWO Hotel Berlin από την Axel βρίσκεται στην οδό Bundesallee, στη μυθική συνοικία Charlottenburg-Wilmersdorf, η οποία συνδυάζει αναψυχή, ψώνια και πέρα ​​από την καλή γαστρονομία.

Το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα λεπτά από τον πιο διάσημο εμπορικό δρόμο Kurfürstendamm που βρίσκεται στη διάσημη γκέι συνοικία Schöneberg και διαθέτει 86 μοντέρνα δωμάτια με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Το TWO Hotel Berlin είναι το τέλειο μέρος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε, πάντα πιστό στην έννοια του στυλ, του ντιζάιν, της άνεσης και του κοσμοπολίτικου περιβάλλοντος της Axel.

Το TWO Hotel Berlin by Axel διαθέτει εστιατόριο και χώρο ευεξίας με γυμναστήριο, χαμάμ και τζακούζι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του Axel Hotels και την ετεροφιλική φιλοσοφία του.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Εστιατόρια

Ταράτσα

Fitness

Άλλο Πρωτόκολλο

Χρηματοκιβώτιο

Wi-Fi

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Two Hotel Berlin By Axel

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Berlin

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.