U Chiang Mai

4-Star Hotel in 70 Ratchadamnoen Road Sri-Poom Muang District, Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Ου Τσιάνγκ Μάι
Κεντρική τοποθεσία. Επιλογή μπουτίκ.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο απέχει 1.5χλμ. από το δημόσιο πάρκο Nong Buak Hard, 2.5χλμ. από ένα γήπεδο γκολφ και 500μ. από το Επαρχιακό Τοπικό Μουσείο του Τσιάνγκ Μάι. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ρεσεψιόν ανοιχτό 24 ώρες, εστιατόριο, υπαίθριο μπαρ, ασύρματο internet σε όλο το ξενοδοχείο, εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο ανοιχτό 24 ώρες, σπα, αίθουσα ανάγνωσης, υπηρεσία δωματίου (περιορισμένες ώρες) και υπηρεσία πλυντηρίου (επιπλέον χρέωση). ). Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, τηλέφωνο, κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών, βάση σύνδεσης για iPod, παροχές για καφέ/τσάι και μίνι μπαρ. Δίκλινο δωμάτιο με δυνατότητα χρήσης από 3/4 άτομα (αν έχει γίνει κράτηση). Όλα μοιράζονται το υπάρχον κρεβάτι, 2 άτομα 1 διπλό κρεβάτι, 3 άτομα ή περισσότερα 2 ξεχωριστά κρεβάτια. Διεύθυνση: 70 Ratchadamnoen Road Sri-Poom Muang District, 50200, Chiang Mai, Ταϊλάνδη.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Υπηρεσίες φύλαξης βρεφών

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ου Τσιάνγκ Μάι

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Τσιάνγκ Μάι
T
Tommy

20-Aug-2013

Πολύ κεντρικό

Όπως η περιγραφή, αυτό το ξενοδοχείο είναι πολύ κεντρικό, παντού δεν είναι πολύ μακριά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι επίσης πολύ κοντά σε πολλά από τα μέρη για γκέι. Το βράδυ είναι πολύ ήσυχο και 5 λεπτά με τα πόδια από το βολικό κατάστημα. Πολλές οικογένειες εκεί, κατά τη διάρκεια της παραμονής μας, πιστεύουμε ότι είναι ο μόνος γκέι επισκέπτης εκεί.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.