Santa Monica Proper Hotel

5-Star Hotel in 700 Wilshire Blvd, Λος Άντζελες, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.9

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 304 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο Santa Monica Proper
Κοντά σε μπαρ & εστιατόρια.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Santa Monica Proper Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους γκέι, που απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία.

Γήινοι, οργανικοί τόνοι δίνουν μια μποέμικη ατμόσφαιρα στα μεγάλα δωμάτια που βλέπουν στον Ειρηνικό. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια υπέροχη πισίνα στον τελευταίο όροφο και κατάστρωμα, που είναι το μόνο στη δυτική πλευρά της πόλης.

Το σπα Surya δίνει έμφαση σε μια ανατολική προσέγγιση για την υγεία και την ευεξία, προσφέροντας διάφορες θεραπείες Αγιουρβέδα. Το εστιατόριο Onda του Santa Monica Proper Hotel είναι μία από τις τρεις πολυτελείς επιλογές για φαγητό που σας προσφέρονται. Άλλες επιλογές που κυμαίνονται σε τιμές βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο εμβληματικές Farmer's Market της Καλιφόρνια στη λεωφόρο Wilshire.

Οι κοντινές γκέι επιλογές νυχτερινής διασκέδασης περιλαμβάνουν τη δημοφιλή fubar και Γεια σου, και τα δύο απέχουν λιγότερο από 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Εστιατόρια

Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Κατάστημα

Ταράτσα

Θυρωρός

Εφημερίδες

Αίθουσα αποσκευών

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Διαθέσιμα ποδήλατα

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Santa Monica Proper

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λος Άντζελες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.