Ka'ana Resort

5-Star Hotel in 69 Western Hwy, San Ignacio, Μπελίζ, Μπελίζ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Θέρετρο Ka'ana

Εκπληκτική τοποθεσία στη ζούγκλα, κοντά στην πόλη των Μάγια!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Φωλιασμένο στην καρδιά της τροπικής ζούγκλας του δυτικού Μπελίζ, το Ka'ana Resort είναι μια φιλική προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελής όαση στυλ, πολιτισμού και κορυφαίων ανέσεων για έμπειρους λάτρεις της περιπέτειας. Το θέρετρο βρίσκεται στο San Ignacio στο κατώφλι μιας αρχαίας πόλης των Μάγια και έχει εμπνευστεί από το όνομα του Ka'ana, που σημαίνει παραδεισένιο μέρος.

Το Ka'ana Resort διαθέτει μια γραφική εξωτερική πισίνα, με βεράντα για ηλιοθεραπεία, για χαλάρωση μετά από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες, με διαθέσιμη υπηρεσία δίπλα στην πισίνα. Υπάρχει επίσης ένα σπα, με ποικίλες περιποιήσεις, συμπεριλαμβανομένου του τοπικού μασάζ για την κοιλιά των Μάγια. Η γιόγκα είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος την Τρίτη και την Πέμπτη στο καταφύγιο γιόγκα τους, καθώς και ένα γραφείο περιπέτειας που θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας κατά τη διαμονή σας στην περιοχή.

Τα καταλύματα περιλαμβάνουν ιδιωτικές βίλες από 1 ή 2 υπνοδωμάτια, που περιλαμβάνουν ιδιωτικές εξωτερικές βεράντες, μικρή πισίνα, κήπους, καθώς και δωρεάν Wi-Fi, μπουρνούζια, στεγνωτήρα μαλλιών, μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές για φαγητό με το δικό σας προσωπικό μπάτλερ και εξατομικευμένο μίνι μπαρ. Ή μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Suites, η οποία ποικίλλει από επιλογές με ιδιωτικές βεράντες, μπαλκόνι, εξωτερικές μπανιέρες και πισίνα σε επιλεγμένες κύριες σουίτες.

Το εστιατόριο La Ceiba βρίσκεται στις εγκαταστάσεις με ντιζάιν αγροικία, πλήρη τραπεζαρία με τοπικά και διεθνή πιάτα, με τα περισσότερα υλικά να προέρχονται από τον βιολογικό κήπο του θερέτρου. Διατίθενται επίσης γεύματα προορισμού και ιδιωτικές εμπειρίες κατόπιν αιτήματος. Το μπαρ Wallace διαθέτει επίσης μια αυλή για να χαλαρώσετε δίπλα στο τζάκι του με ένα κοκτέιλ στην χαλαρή ατμόσφαιρα της ζούγκλας.

Το Ka'ana είναι μια τέλεια συνδυασμένη διαμονή με το αδελφό του θέρετρο It'zana Resort and Residences όταν επισκέπτεστε το Μπελίζ, δίνοντάς σας επιλογές διαμονής σε τροπική παραλία και περιπέτεια στη ζούγκλα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στη Μπελίζ σε πολυτελή περιβάλλοντα.

Επικοινωνήστε απευθείας με το θέρετρο για πληροφορίες και κρατήσεις.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Luxury

Πισίνα

ιδιωτική πισίνα

εστιατόριο του ξενοδοχείου

Μπαρ

Κοκτέιλς

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Θέρετρο Ka'ana

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπελίζ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.