Coral Reef Club

Coral Reef Club Hotel, Porters, Holetown, Saint James, Μπαρμπάντος, Καραϊβική

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Λέσχη Coral Reef

Καλά εξοπλισμένα δωμάτια με προσεγμένες πινελιές.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Coral Reef Club είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται μέσα σε 12 στρέμματα εκτεταμένων διαμορφωμένων κήπων στην ιστορική Holetown. 

Αυτό το βραβευμένο, οικογενειακό και διοικούμενο πολυτελές θέρετρο είναι γνωστό για τη νησιώτικη ατμόσφαιρα του, με καταλύματα σε παραδοσιακά σχεδιασμένα ξύλινα κιγκλιδώματα, τοιχογραφίες και παντζούρια. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι τύπους δωματίων, από το άνετο εξοχικό σπίτι/δωμάτιο στον κήπο μέχρι τις ευάερες βίλες με πολλά κρεβάτια και μπάνια.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου είναι επίσης κορυφαίες. Στεγασμένο σε ένα όμορφο κτήριο εμπνευσμένο από την αποικία, ο χώρος μοιάζει με έναν παράδεισο στον τροπικό κήπο, κάνοντας τις εγκαταστάσεις σπα, οι οποίες περιλαμβάνουν διάφορες αίθουσες περιποίησης, να αισθάνονται ακόμα πιο πολυτελείς. Υπάρχουν επίσης δύο γήπεδα τένις, ένα γυμναστήριο, δύο μεγάλες πισίνες και ένα σαλόνι και μια μπουτίκ για επισκέπτες με ανάγκες στυλ.

Το δείπνο και τα ποτά είναι επίσης μια δική τους εμπειρία στο The Coral Reef Club. Το εστιατόριο έχει θέα στην Καραϊβική Θάλασσα και προσφέρει πιάτα που συνδυάζουν την κλασική κουζίνα με τη γεύση της Καραϊβικής. Το μπαρ είναι ένας υπαίθριος χώρος με άνετα έπιπλα και κομψή ατμόσφαιρα της Καραϊβικής. Οι φιλικοί μπάρμαν είναι έτοιμοι να συνδυάσουν τα κοκτέιλ των επισκεπτών της επιλογής τους.

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Λέσχη Coral Reef

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπαρμπάντος

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.