Hotel Vermont

3-Star Hotel in 41 Cherry St, Βερμόντ, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.3

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1690 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο Βερμόντ
Φανταστικό μπαρ

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Hotel Vermont Burlington αποτελεί μια σύγχρονη βάση κατά την επίσκεψή σας στο Μπέρλινγκτον, στο Βερμόντ, και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε χώρους φιλικούς προς τους ομοφυλόφιλους της πόλης. Μερικά από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά αυτού του μοντέρνου ξενοδοχείου 3 αστέρων περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi και κάρτες σκι.

Υπάρχει μια σειρά από ανέσεις που προσφέρονται σε όσους διαμένουν στο Hotel Vermont Burlington, όπως υπηρεσία παρκαδόρου, αχθοφόροι και 24ωρο επιχειρηματικό κέντρο. Ένα γυμναστήριο είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες που θέλουν να διατηρήσουν τα προγράμματα άσκησής τους ενώ βρίσκονται μακριά.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια εξοπλισμένα με καλωδιακά / δορυφορικά κανάλια, καθώς και όλα τα απαραίτητα για να εξασφαλιστεί μια άνετη διαμονή.

Οι επιλογές για φαγητό στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα εστιατόριο, το οποίο είναι ένα βολικό μέρος για να γευματίσετε. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο άνετο lounge bar.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

Αίθουσα πρωινού

Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων (με χρέωση)

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Βερμόντ

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Βερμόντ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.