Seaview Hotel (Adults Only 16+)

4-Star Hotel in Islets Promenade, Μάλτα, Μάλτα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.0

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2487 ψηφοφορίες

Τιμή Seaview Hotel (μόνο για ενήλικες 16+)
Μόνο ενήλικες. Φανταστική τραπεζαρία και σπα.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται κατά μήκος του παραθαλάσσιου δρόμου Bugibba, St Paul's Bay, Μάλτα. Το ξενοδοχείο έχει απευθείας θέα στον κόλπο και το νησί του Αγίου Παύλου, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μεγάλη πανοραμική θέα στη θάλασσα και μοναδικά ηλιοβασιλέματα. Η απόλυτη χαλάρωση είναι εγγυημένη - αυτό το ξενοδοχείο είναι ένα περιβάλλον μόνο για ενήλικες (16+).

Κάθε μοντέρνο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, A/C, τηλεόραση και προϊόντα περιποίησης στο ιδιωτικό μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα και είναι επιπλωμένα με τραπέζι και 2 καρέκλες.

Οι εγκαταστάσεις σπα του Seaview Hotel περιλαμβάνουν εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα και γυμναστήριο. Το αποκορύφωμα είναι η πισίνα υπερχείλισης στον τελευταίο όροφο με μπαρ και εστιατόριο στον χώρο ηλιοθεραπείας. Υπάρχει επίσης άμεση πρόσβαση στην παραλία.

Το Reef Restaurant είναι το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου σερβίρεται καθημερινά πρωινό, καθώς και επιλογές για δείπνο σε μπουφέ. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν από τα θεματικά εστιατόρια του ξενοδοχείου: Gululu, ένα μαλτέζικο εστιατόριο και Manakis, ένα ελληνικό εστιατόριο για άλλες πρόσθετες επιλογές για φαγητό, εάν χρειαστεί.

Στη ρεσεψιόν μπορείτε να κάνετε κράτηση για εκδρομές για καταδύσεις, ψάρεμα και ιππασία. Τα πλοία για τα κοντινά νησιά αναχωρούν από την Plajja Tal'Bognor, σε απόσταση λίγων λεπτών με τα πόδια.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

A/C

Μπαρ

πρόσβαση στην παραλία

πρωινό

Γυμναστήριο

Ξενοδοχείο

εσωτερική πισίνα

πισίνα υπερχείλισης

Μικρό ψυγείο

στάθμευση

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Seaview Hotel (μόνο για ενήλικες 16+)

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.