Mediterraneo Aparthotel

4-Star Hotel in Avenida Sofia 3, Sitges, Ισπανία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

7.5

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 134 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο διαμερισμάτων Mediterraneo
Στυλ διαμερίσματος. Σχέση ποιότητας και τιμής.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το ξενοδοχείο σε στιλ διαμερισμάτων απέχει 1 λεπτό με τα πόδια Γκέι παραλία Bassa Rodona και μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης. Μια καλή επιλογή αν θέλετε περισσότερο χώρο και εγκαταστάσεις από ό, τι συνήθως βρίσκεται σε ένα τυπικό δωμάτιο ξενοδοχείου.

Κάθε απλά επιπλωμένο διαμέρισμα διαθέτει μικρή κουζίνα (με φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο, στεγνωτήριο), μπαλκόνι, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και δωρεάν Wi-Fi. Το Mediterraneo διαθέτει πισίνα με ξαπλώστρες, κήπους, καφέ, μπαρ και εστιατόριο. Συχνά γίνεται πλήρης κράτηση κατά την περίοδο αιχμής.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Καφετέρια

Δωρεάν Wi-Fi

Τζακούζι / Υδρομασάζ

Massage

Εστιατόρια

Ιαματική πηγή

Ηλιόλουστη βεράντα

Πισίνα

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο διαμερισμάτων Mediterraneo

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών
R
Robbie

13-Δεκ-2015

Καλή τιμή - εξαιρετική τοποθεσία

Μια ομάδα από εμάς μείναμε στο Mediterraneo τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα Σαββατοκύριακο για γκέι ελάφι. Ψάχναμε για κάτι φθηνό και βρήκαμε πολλά σε αυτόν τον ιστότοπο (ευχαριστώ x). Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, κυριολεκτικά ακριβώς απέναντι από την γκέι παραλία και λίγα λεπτά με τα πόδια από τα gay μπαρ. Τα δωμάτια είναι λίγο παλιό, αλλά καθαρά. Το ψυγείο ήταν εφοδιασμένο με μερικά μπουκάλια αναψυκτικά, νερό και λίγα σνακ και υπήρχε προμήθεια καφέ και τσαγιού, αλλά όχι γάλα. Το WiFi λειτούργησε καλά. Καθώς επρόκειτο να ξυπνήσουμε μέχρι αργά, δεν πήραμε την επιλογή που περιλαμβάνεται στο πρωινό. Ήταν μια καλή απόφαση γιατί το καφέ στην παραλία ακριβώς απέναντι από το δρόμο σέρβιρε μερικά νόστιμα κρουασάν και υπέροχο καφέ. Φέρτε τις δικές σας πετσέτες θαλάσσης - το ξενοδοχείο έχει μερικές, αλλά μόνο για αγορά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.