South Place Hotel

5-Star Hotel in 3 South Place, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.2

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1850 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο South Place
Εκπληκτικά δωμάτια σχεδιασμένα από το Coran. Καλό φαγητό.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Πολυτελές ξενοδοχείο ανεξάρτητης ιδιοκτησίας, που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς Liverpool Street και Moorgate του μετρό. Το South Place διαθέτει εκπληκτικά δωμάτια με σχεδιασμό Coran που συνδυάζουν την καλύτερη τεχνολογία: τηλεόραση Bang & Olufsen 4o", ατμοσφαιρικό φωτισμό, κέντρο πολυμέσων, δωρεάν WiFi.

Αυτό είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο Λονδίνο από διεθνούς φήμης εστιάτορες D&D London. Ο Executive Chef Tony Fleming επιβλέπει όλα τα μενού και στα δύο εστιατόρια - αξίζει μια επίσκεψη ακόμα κι αν δεν μείνετε εδώ. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν αποκλειστικά ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξοπλισμό TechnoGym και μηχανήματα καρδιαγγειακής άσκησης.

Η εγγύτητα των δύο μεγάλων σταθμών του υπόγειου σιδηρόδρομου καθιστά πολύ εύκολη τη μετακίνηση στην πόλη. Ο Πύργος του Λονδίνου, η Γέφυρα του Πύργου, η Tate Modern και το St Paul's βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κήπος

Ταράτσα

Μπαρ

Εστιατόρια

Στεγνό καθάρισμα

Ταμειακή μηχανή/ΑΤΜ

Κλιματισμός

Ανελκυστήρας

Τηλέφωνο

Χρηματοκιβώτιο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο South Place

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λονδίνο

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.