Loews Santa Monica Beach Hotel

5-Star Hotel in 1700 Ocean Avenue, Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.5

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 555 ψηφοφορίες

Τιμή Το Loews Santa Monica Beach Hotel
Μεταξύ Muscle Beach και Santa Monica City.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Loews Santa Monica Beach Hotel βρίσκεται στο ιδανικό σημείο, ανάμεσα στην πόλη Santa Monica και την παραλία Muscle. Το ξενοδοχείο έχει μια αίσθηση μπουτίκ με ατμόσφαιρα στην παραλία.

Κάθε δωμάτιο έχει είτε θέα στην πόλη, στην πισίνα ή στον ωκεανό, με μπαλκόνι. Περιλαμβάνουν επίσης διπλούς ματαιοδοξίες, μηχανήματα λευκού θορύβου και καθρέφτες αφής

Φροντίστε να επισκεφθείτε το φιλικό προς το περιβάλλον Ocean Spa καθώς και το γυμναστήριο που φιλοξενεί καθημερινά μαθήματα άσκησης. Υπάρχει μια εξωτερική πισίνα, καθώς και μια μπανιέρα με υδρομασάζ για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας και το Bar Belle για ένα ποτό τα βράδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων, το οποίο καθιστά την εξερεύνηση της πόλης πολύ πιο εύκολη.

Έχετε την επιλογή να δειπνήσετε στο εστιατόριο Ocean and Vine του ξενοδοχείου. Οι εναλλακτικές είναι πολλές και σε κοντινή απόσταση. Τα δημοφιλή σημεία για γκέι νυχτερινή ζωή σε κοντινή απόσταση περιλαμβάνουν Micky's West Hollywood και Μπαούλα, και οι δύο κάτω από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Το Loews Santa Monica Beach Hotel

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λος Άντζελες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.