citizenM Hotel

3-Star Hotel in 218 W 50th St, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.2

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 7229 ψηφοφορίες

Τιμή citizenM Ξενοδοχείο

Εξαιρετική τοποθεσία, καλή τιμή

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν, ακριβώς στη γωνία του Μπρόντγουεϊ και του 50ου, και προσφέρει πολυτελή προσιτή τιμή για τη διαμονή σας στη Νέα Υόρκη.

Αποφεύγοντας τα κλισέ του ξενοδοχείου, αυτό το τετράγωνο ξενοδοχείο προσφέρει μια σύγχρονη διαμονή στην πόλη. Τα άνετα δωμάτια είναι ένας σταυρός ανάμεσα σε ένα ξενοδοχειακό ξενοδοχείο και μια μπουτίκ με στιλ, που δίνει στο ξενοδοχείο μια μοντέρνα αλλά προσιτή ποιότητα. Ενώ τα δωμάτια είναι συμπαγή, οι κοινόχρηστοι χώροι, συμπεριλαμβανομένης της βιβλιοθήκης, το lounge στον τελευταίο όροφο μόνο για τους επισκέπτες και το πολυσύχναστο lobby bar, είναι όλα ευρύχωρα και φιλόξενα. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης το νέο μουσείο street art!

Η τοποθεσία είναι το βασικό σημείο πώλησης αυτού του ξενοδοχείου. Με επτά γραμμές μετρό σε τέσσερα τετράγωνα από το ξενοδοχείο και το Time Square σε κοντινή απόσταση, αυτή η φιλική προς το θέατρο διαμονή είναι ιδανική για όσους λαχταρούν μια κλασική εμπειρία στη Νέα Υόρκη. Για μια αποτελεσματική, οικονομικά προσιτή και πολυτελή διαμονή, μην ψάχνετε περισσότερο από τον πολίτηM.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κεντρική τοποθεσία

Hotel Bar

Υπέρδιπλο κρεβάτι

Ταράτσα στον τελευταίο όροφο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο citizenM Ξενοδοχείο

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Νέα Υόρκη

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.