The Los Angeles Athletic Club

3-Star Hotel in 431 W 7th St ; (431 W 7th St, Los Angeles, CA 90014, Ηνωμένες Πολιτείες), Η.Π.Α.

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.4

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1969 ψηφοφορίες

Τιμή Ο αθλητικός σύλλογος του Λος Άντζελες

Εξαιρετική τοποθεσία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο, που βρίσκεται μέσα στο παλαιότερο ιδιωτικό κλαμπ της πόλης, κοντά στην γκέι σκηνή του Downtown LA, ψιθυρίζει ιστορίες για αστέρες του κινηματογράφου από τα χρυσά χρόνια του Χόλιγουντ. Οι αίθουσες κλαμπ και ένα διακεκριμένο μπαρ χαρακτηρίζουν αυτό το ίδρυμα που μετρά πάνω από έναν αιώνα.

Είναι οι εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου μόνο για μέλη που λάμπουν (η είσοδος είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου). Κάντε μια βουτιά σε μια θερμαινόμενη πισίνα, ενώ τα εσωτερικά γήπεδα σας περιμένουν για ρακέτες, σκουός και πολλά άλλα. Σε ομαδικά μαθήματα φυσικής κατάστασης, όπως γιόγκα, kickboxing, pilates και Zumba, θα ιδρώσετε με ένα αξιοζήλευτα κατάλληλο πλήθος.

Τα παράθυρα με ρωμαϊκές αποχρώσεις διατηρούν το εκθαμβωτικό φως του ήλιου LA αν θέλετε να κοιμηθείτε. Το Wi-Fi είναι δωρεάν, αλλά διαφορετικά, τα δωμάτια είναι σκόπιμα χαμηλής τεχνολογίας.

Με επένδυση από ξύλο καρυδιάς και δάπεδο με πλακάκια σκακιέρας, το εστιατόριο Famous Players είναι ανοιχτό καθημερινά για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα εκτός Κυριακής. Ο πρωινός μπουφές αμερικάνικου στιλ, με ζεστά και κρύα πιάτα όπως καστανές, ομελέτα και φρούτα, είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Πολύγλωσσο προσωπικό

Σάουνα

Εστιατόρια

Κλιματισμός

Ανελκυστήρας

Τηλέφωνο

Πισίνα

Χρηματοκιβώτιο

TV

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ο αθλητικός σύλλογος του Λος Άντζελες

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λος Άντζελες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.