Beyond Khaolak

4-Star Hotel in Beyond Resort Khaolak บียอน รีสอร์ต เขาหลัก, Takua Pa, Phang Nga 82220, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Πέρα από το Khaolak

Χαλαρωτικά, ευρύχωρα δωμάτια που κάνουν ονειρεμένες διακοπές!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Φωλιασμένο κατά μήκος των παρθένων ακτών της παραλίας Pakweep στο Phang Nga, το Beyond Khaolak είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που προσφέρει στους γκέι ταξιδιώτες μια μαγευτική απόδραση σε έναν κόσμο παρθένας φυσικής ομορφιάς.

Το θέρετρο, πιστοποιημένο Travelife Gold για την αφοσίωσή του στη βιωσιμότητα και την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών του επιπτώσεων, συνδυάζεται αρμονικά με το καταπράσινο τροπικό περιβάλλον του. Διαθέτει 177 κομψές βίλες ταϊλανδέζικου στιλ με μοντέρνο ντιζάιν και απαλές ασιατικές πινελιές. Ορισμένες βίλες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες και υπαίθρια τζακούζι, προσφέροντας στους επισκέπτες την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

Το Beyond Khaolak είναι ο τέλειος προορισμός για ονειρεμένες διακοπές ή έναν παραλιακό γάμο, με την ήρεμη ατμόσφαιρα και την εκπληκτική θέα στον ωκεανό Andaman. Το θέρετρο απευθύνεται σε ενήλικες και καλωσορίζει μόνο επισκέπτες ηλικίας 12 ετών και άνω.

Αφεθείτε σε ένα γαστρονομικό ταξίδι στα τέσσερα εστιατόρια του θερέτρου, όπως το Beach Bar & Restaurant, το Beyond Cafe και το ψητοπωλείο Motown On Fire. Για μια πιο οικεία γευστική εμπειρία, προσφέρονται επίσης ιδιωτικά δείπνα στην παραλία.

Εκτός από τις φανταστικές επιλογές για φαγητό, το θέρετρο καλλιεργεί επίσης βιολογικά λαχανικά στον δικό του κήπο για μια φρέσκια και φιλική προς το περιβάλλον γευστική εμπειρία. Διατίθεται φαγητό Halal κατόπιν αιτήματος.

Οι ανέσεις του Beyond Khaolak εκτείνονται πέρα ​​από τις γαστρονομικές του προσφορές, με πισίνες ελεύθερου σχήματος δίπλα στην παραλία, γυμναστήριο και το ήσυχο Kanda Spa για αναζωογόνηση. 

Με την εκπληκτική του τοποθεσία, τα κομψά καταλύματα και τη δέσμευσή του για βιωσιμότητα, το Beyond Khaolak Hotel υπόσχεται μια αξέχαστη παραθαλάσσια εμπειρία για απαιτητικούς γκέι ταξιδιώτες και όσους αναζητούν έναν τροπικό παράδεισο για τις ειδικές περιστάσεις τους.

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Πέρα από το Khaolak

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.