Shutters on the Beach

5-Star Hotel in 1 Pico Blvd, Λος Άντζελες, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.0

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 1859 ψηφοφορίες

Τιμή Παραθυρόφυλλα στην παραλία
Πολυτελείς ανέσεις.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο The Shutters on the Beach βρίσκεται στην καρδιά της Santa Monica, μιας από τις πιο κομψές παραλιακές πόλεις του Λος Άντζελες. Το ξενοδοχείο θέρετρο Shutters βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία, προσφέροντας υπέροχη θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Αυτό το λευκό και γκρι ξενοδοχείο με βότσαλα είναι το αγαπημένο.

Έργα τέχνης σημαντικών σύγχρονων καλλιτεχνών είναι εγκατεστημένα σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένου του λόμπι. Το ξενοδοχείο διαθέτει γυαλισμένο ξύλινο δάπεδο, άνετους καναπέδες και κομψά χαλιά. Τα ήσυχα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικά μπαλκόνια, λευκά ξύλινα παραθυρόφυλλα και μπανιέρες με υδρομασάζ, προσθέτοντας την αίσθηση της παραλίας.

Παρακολουθήστε το ηλιοβασίλεμα πάνω από τον Ειρηνικό σε τρεις διαφορετικούς χώρους εστίασης. Τα δημοφιλή γκέι μπαρ στη Σάντα Μόνικα περιλαμβάνουν fubar που απέχει μόλις 19 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Εστιατόρια

TV

Χρηματοκιβώτιο

Πολύγλωσσο προσωπικό

Ταράτσα

Θυρωρός

Γυμναστήριο

Εφημερίδες

Αίθουσα αποσκευών

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Παραθυρόφυλλα στην παραλία

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λος Άντζελες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.