Celes BeachFront Resort - Koh Samui

175/3 Thaveerat-Pakdee Road, Koh Samui, Ταϊλάνδη

Τιμή Celes BeachFront Resort - Koh Samui

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Celes Beachfront Resort είναι ένα πολυτελές και κομψό θέρετρο, σε στιλ μπουτίκ, που βρίσκεται στην ήσυχη παραλία Bophut. Το χαλαρό και κομψό θέρετρο προσφέρει μια σειρά από εκπληκτικές βίλες με πισίνα με όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Βρίσκεται κοντά στο Fisherman's Village, το εμπορικό κέντρο Chaweng, το αεροδρόμιο Samui και άλλα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα και είναι μια τέλεια επιλογή απόδρασης για ζευγάρια και οικογένειες.

Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι η παραθαλάσσια πισίνα, και ενώ βρίσκεστε εκεί γιατί να μην επωφεληθείτε από το happy hour στο μπαρ της πισίνας! Γιατί να μην συμμετάσχετε είναι κάποιες δραστηριότητες του θερέτρου. Το προσωπικό θα χαρεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε περιηγήσεις στα αξιοθέατα, μαθήματα μαγειρικής και κοκτέιλ. Άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν γιόγκα, ψάρεμα, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κουπί επιβίβασης και μαθήματα ταϊλανδέζικης γλώσσας. Ελέγξτε την ιστοσελίδα τους για περισσότερες πληροφορίες. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο σπα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων.

Μεταφορές διατίθενται από το θέρετρο σε τοπικές ανέσεις και τουριστικά σημεία.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Wi-Fi

TV

Χρηματοκιβώτιο

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Νοικοκυριό

Επιπλέον κρεβάτια κατόπιν αιτήματος

Κούνια κατά παραγγελία

ηχείο Bluetooth

ηλεκτρικό βραστήρα

Πάρκινγκ

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Celes BeachFront Resort - Koh Samui

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Κο Σαμούι

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.