Amare Beach Hotel Marbella

4-Star Hotel in Avda. Severo Ochoa 8, Marbella, Ισπανία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.0

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2095 ψηφοφορίες

Τιμή Amare Beach Hotel Marbella
Θέα στη θάλασσα.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους γκέι βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της Μαρμπέγια, το Amare Beach Hotel βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να ανακαλύψουν σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, όπως το Club de Golf Los Naranjos, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση, επιφάνεια εργασίας και ιδιωτικό μπαλκόνι ή μερική θέα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν τις παροχές που προσφέρονται, όπως η εξωτερική πισίνα, ο κήπος και το αποκλειστικό σπα της Germaine de Capuccini.

Το εστιατόριο του Amare Marbella Beach Hotel προσφέρει πιάτα εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στην ηλιόλουστη βεράντα. Εναλλακτικά, υπάρχει μια ποικιλία από επιλογές για φαγητό σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το δημοφιλές γκέι μπαρ FENIX και άλλες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης βρίσκονται πολύ κοντά.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εστιατόρια

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Ταράτσα

Χώρος για μη καπνιστές

Κλιματισμός στο εστιατόριο

Εξωτερική πισίνα γλυκού νερού

ξαπλώστρες

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Amare Beach Hotel Marbella

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μαρμπέγια

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.