Dash Living on Prat

4-Star Hotel in 21 Prat Avenue, Tsim Sha Tsui, Χονγκ Κονγκ, Κίνα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Dash Living στο Prat
Κοντά στο Tsim Sha Tsui. Δημοφιλές στους γκέι επισκέπτες.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Gay-δημοφιλές boutique ξενοδοχείο στο Kowloon που συνδυάζει στυλ και άνεση. Τα δωμάτια στο Butterfly on Prat διαθέτουν πολύχρωμη διακόσμηση με σύγχρονες ανέσεις και μια πολύ γρήγορη υπηρεσία Διαδικτύου.

Υπάρχει ένα 24ωρο γυμναστήριο. Το προσωπικό είναι πολύ εξυπηρετικό και φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς το Kowloon MTR και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Tsim Sha Tsui, τα γκέι μπαρ, τις σάουνες και τα σπα μασάζ.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Ανελκυστήρας

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Επιχειρηματικές υπηρεσίες

Εγκαταστάσεις θυρωρείου

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Dash Living στο Prat

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Hong Kong
S
Stud

16-Mar-2013

Πεταλούδα στο Prat

Εξαιρετική τοποθεσία στο Tsim Sha Tsui, κοντά σε όλα. Η υποδοχή ήταν ωραία και φιλική. Μικρό δωμάτιο αλλά πολύ οργανωμένο. Το κρεβάτι ήταν άνετο, ωραία τηλεόραση με οθόνη plasma, ψυγείο, φούρνος μικροκυμάτων, χρηματοκιβώτιο, κλιματισμός, εξαιρετικό WiFi - πολύ σταθερό και γρήγορο. Ωραίο μπάνιο, υπέροχο ντους. Καμία θέα από το δωμάτιο που δεν με ενόχλησε καθόλου. Όσο για τη φιλικότητα προς τους ομοφυλόφιλους, ήρθε ένας τύπος στο δωμάτιό μου, πήγα να τον πάρω στον κάτω όροφο (καθώς το ασανσέρ λειτουργεί μόνο με το κλειδί σου), καμία ερώτηση, καμία εμφάνιση, πολύ ωραία. Θα επιστρέψω την επόμενη φορά σίγουρα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.