Original Sokos Hotel Kupittaa

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku, Φινλανδία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Πρωτότυπο Sokos Hotel Kupittaa

Τέλεια τοποθεσία για να εξερευνήσετε την πόλη!

Περιγραφή ξενοδοχείου

Ανακαλύψτε τη σύγχρονη άνεση στο Original Sokos Hotel Kupittaa – μια ζωντανή, φιλόξενη απόδραση με μια νότα φινλανδικής γοητείας. Τοποθετημένο απρόσκοπτα συνδεδεμένο με τον σιδηροδρομικό σταθμό Kupittaa, οι επισκέπτες απολαμβάνουν πρόσβαση με στεγνό παπούτσι από σταθμό σε ξενοδοχείο.

Οι οικογένειες και οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες μπορούν να εξερευνήσουν το κοντινό πάρκο Kupittaanpuisto για χαλάρωση ή γυμναστική. Αφεθείτε σε απολαυστικές γαστρονομικές εμπειρίες στο Bistro Elli, σερβίροντας από το μεσημεριανό έως το βράδυ και ανεβάστε τη διάθεση σας στο Kuppis Rooftop Bar με εκπληκτική θέα όλο το χρόνο. Οι ανέσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γυμναστήριο και σάουνα στον επάνω όροφο, καθώς και δωμάτια σχεδιασμένα για προσβασιμότητα.

Με τη βολική τοποθεσία, το νόστιμο φαγητό και τα γεμάτα ανέσεις δωμάτια, το Original Sokos Hotel Kupittaa υπόσχεται μια άνετη διαμονή στο υπέροχο Turku.

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Πρωτότυπο Sokos Hotel Kupittaa

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Turku

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.