The Peninsula Chicago

5-Star Hotel in 108 East Superior Street, Σικάγο, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.9

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 2352 ψηφοφορίες

Τιμή Η χερσόνησος του Σικάγου
Πολυτελείς ανέσεις.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Peninsula Chicago είναι το ξενοδοχείο πέντε αστέρων που έφερε παραδοσιακή ασιατική εξυπηρέτηση σε μια πόλη που είναι ήδη γνωστή για τη ζεστασιά της φιλοξενίας της, το Σικάγο. Το ξενοδοχείο έχει λάβει ένα Ταξιδιωτικός Οδηγός Forbes Βαθμολογία πέντε αστέρων κάθε χρόνο από το άνοιγμα και έχει ανακηρυχθεί το # 1 ξενοδοχείο στο Σικάγο από τις US News and World Report.

Αυτό το ξενοδοχείο απέχει μισό τετράγωνο από τη λεωφόρο Michigan και 25 λεπτά με τα πόδια από το Millennium Park, το Art Institute of Chicago και το Navy Pier.

Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με έργα τέχνης και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθιστώντας τα δωμάτια μεγάλα και ευάερα. Το ξενοδοχείο διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η μισή Ολυμπιακή πισίνα, καθώς και ένα προσωρινό παγοδρόμιο το χειμώνα. Έχετε την επιλογή να κάνετε brunch στο λόμπι, όπου σερβίρουν πλούσιο τσάι και σαββατοκύριακο σε μπουφέ.

Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο από τα γκέι hotspots Boystown, όπου τα δημοφιλή μπαρ αρέσουν Το σαλόνι Elixir μπορεί να βρεθεί.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

ΚΕΝΤΡΟ επιχειρηματικότητας

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εστιατόρια

Ταράτσα

Ιδιωτική πισίνα

καφενείο

Αίθουσα συνεδριάσεων

Αίθουσα συνεδριάσεων

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Η χερσόνησος του Σικάγου

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Σικάγο

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.