Studio One

2-Star Hotel in Jalan Talang Betutu No.15, Τζακάρτα, Ινδονησία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Τιμή Studio One
Εξαιρετική τοποθεσία. Εξαιρετική αξία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Μια δημοφιλής επιλογή για on Travel Gay Ασία. Το Studio One προσφέρει καθαρά, λειτουργικά και απλά δωμάτια, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το Grand Indonesia Mall, την αγορά Tanah Abang και πολλά τοπικά εστιατόρια και καταστήματα.

Τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο και δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει 24ωρη ρεσεψιόν. Διατίθενται υπηρεσίες φύλαξης αποσκευών και πλυντηρίου. Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Τουαλέτα

Μπάνιο κατάλληλο για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ντους

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Τηλέφωνο απευθείας κλήσης

TV

Ατομικά ρυθμιζόμενος κλιματισμός

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Δωμάτια καπνιστών

Επιπλέον κρεβάτια κατόπιν αιτήματος

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Studio One

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Τζακάρτα
R
Robert

1-Mar-2016

Mr

Αυτό μπορεί να αναφέρεται ως οικονομικό ξενοδοχείο, αλλά προσφέρει υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και είναι εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Είναι βασικό, αλλά είναι καθαρό και άνετο και έχει όλες τις ανέσεις που θα χρειαστείτε για τις βασικές απαιτήσεις, υπάρχει φιλική και εξαιρετική 24ωρη ρεσεψιόν και ασφάλεια. Τα δωμάτια είναι άνετα και καθαρά με δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με πολλά τηλεοπτικά κανάλια σε διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων καναλιών ειδήσεων στα αγγλικά. Τα δωμάτια καθαρίζονται καθημερινά και τα κλινοσκεπάσματα αλλάζονται και οι πετσέτες αλλάζονται, με βασικές ανάγκες υγιεινής. Ο κλιματισμός είναι καλός και παρέχεται πρωινό. Έχω δει μερικά περιττά σχόλια σχετικά με το πρωινό που παρέχεται μεταξύ 7 π.μ. και 9 π.μ., το ξενοδοχείο δεν διαθέτει εστιατόριο ως τέτοιο, αλλά το πρωινό παρέχεται από αφοσιωμένο προσωπικό και είναι άφθονο και άφθονο για όποιον χρειάζεται να ξεκινήσει τη μέρα, ρύζι μαγειρεμένο σε Το γάλα καρύδας με λαχανικά παρέχεται πάντα μαζί με καλά προετοιμασμένα ινδονησιακά υγρά συνοδευτικά, το ψωμί είναι άφθονο με ποικιλία αλειμμάτων και μια τοστιέρα είναι εκεί για χρήση, εάν αυτό είναι το πρωινό που προτιμάτε ή μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας σε κάτι από το καθένα, αν χρειαστεί αργά το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει εάν χρειάζεστε ψωμί και φαίνεται να έχει τελειώσει, προφανώς αν φτάσετε εκεί νωρίς η επιλογή σας δεν θα είναι περιορισμένη. Φτάστε αργά και η έλλειψη επιλογής εξαρτάται από εσάς. καφές και τσάι είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή 24/7 και παρέχονται δωρεάν και το εμφιαλωμένο νερό παρέχεται πάντα δωρεάν και αφήνεται στο δωμάτιό σας κάθε μέρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλες τις ανέσεις και υπάρχει πλυντήριο ρούχων κοντά και ένα τοπικό κατάστημα με μηχάνημα ανάληψης μετρητών που δεν θα σας χρεώσει με υπερβολικές χρεώσεις εάν χρειάζεστε μετρητά. Υπάρχουν επίσης πλανόδιοι πωλητές έξω, και αν θέλετε να δοκιμάσετε καλό νόστιμο και τοπικό ινδονησιακό φαγητό, θα σας ετοιμάσουν εξαιρετικό φαγητό σε απίστευτες τιμές. Είχα μερικά υπέροχα γεύματα και δεν ήταν περισσότερο από 1 στερλίνα για δύο από εμάς. δεν μπορείς να το ξεπεράσεις πουθενά στον κόσμο. Οι ντόπιοι είναι γοητευτικοί και εξυπηρετικοί και αν ανταποκριθείτε και είστε ευγενικοί μαζί τους, θα είναι ευγενικοί και μαζί σας. Μου άρεσε αυτό το ξενοδοχείο και έμεινα με έναν φίλο, να είστε διακριτικοί και η διακριτικότητα είναι εξασφαλισμένη. Μου άρεσε η διαμονή μου σε αυτό το ξενοδοχείο, μας καλωσόρισαν πολύ και ανυπομονώ να μείνω ξανά στο μέλλον, ένιωσα σαν στο σπίτι μου και θα επέστρεφα με χαρά ξανά και ξανά. Δεν μπορώ να το συστήσω αρκετά. Ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στην Ινδονησία και την Τζακάρτα και ερωτεύτηκα πραγματικά τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.