Saguaro Palm Springs

3-Star Hotel in 1800 East Palm Canyon Drive, Παλμ Σπρινγκς, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

7.7

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4813 ψηφοφορίες

Τιμή Saguaro Palm Springs
Είναι πολύ πολύχρωμο.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το δημοφιλές ξενοδοχείο για τους ομοφυλόφιλους, το The Saguaro, βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς και φιλοξενεί μια ετήσια εκδήλωση γκέι χορού για το White Party. Βρίσκεται 2.5 μίλια μακριά από τη δράση στο κέντρο της πόλης, δεν μπορείτε να χάσετε αυτό το μέρος καθώς είναι ζωηρά σε χρώματα camp-as-pants.

Η μεγάλη εξωτερική πισίνα είναι συχνά ένας κόμβος δραστηριότητας με DJs και πάρτι το Σαββατοκύριακο. Κατά τη διάρκεια του Coachella και του White Party αυτό το ξενοδοχείο σκάει.

Το Saguaro διαθέτει σπα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως μια σειρά από περιποιήσεις. Υπάρχει επίσης 24ωρο γυμναστήριο.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι και έντονα ζωντανά χρώματα που ταιριάζουν με το εξωτερικό του ξενοδοχείου. Μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε σουίτα δύο υπνοδωματίων εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο. Όλα τα δωμάτια είναι άνετα και καλά εξοπλισμένα.

Μπορείτε να κατευθυνθείτε στο εστιατόριο El Jefe του ξενοδοχείου για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και στη συνέχεια να σηκώσετε ένα ποτήρι στο μπαρ της πισίνας.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαλκόνι

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Saguaro Palm Springs

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Παλμ Σπρινγκς

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.