Asq – Royal Paradise Hotel And Spa

4-Star Hotel in 135/23 , 123 /15 - 16 Rat-U-Thit 200 Pee Road Patong Beach , Kathu, Phuket, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 25

Τιμή Asq – Royal Paradise Hotel And Spa
Κοντά σε γκέι νυχτερινή ζωή. Μεγάλη αξία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία στο Patong, το Royal Paradise απέχει λίγα μόλις βήματα από τα γκέι μπαρ στο Paradise Complex, με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, όπως μια μεγάλη εξωτερική πισίνα πολλαπλών επιπέδων, μέσα σε ώριμους κήπους, 8 εστιατόρια, γυμναστήριο και σπα.

Τα μοντέρνα δωμάτια ταϊλανδέζικου στιλ είναι ευρύχωρα και άνετα. Πολλά δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Σε ιδανική τοποθεσία για την νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Patong και ακόμη πιο κοντά στο δημοφιλές εμπορικό κέντρο Jungceylon.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

ΠΑΙΔΙΚΟ κλαμπ

Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Κατάστημα

Θυρωρός

Γυμναστήριο

Εφημερίδες

Αίθουσα αποσκευών

Πετσέτες και κλινοσκεπάσματα

καφενείο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Asq – Royal Paradise Hotel And Spa

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Πουκέτ
A
Alex

20-Δεκ-2014

Καλή επιλογή για γκέι διακοπές στο Πατόνγκ

Ο μεγάλος πύργος του ξενοδοχείου είναι το πρώτο πράγμα που μπορείτε να δείτε όταν πλησιάζετε την παραλία Patong οδικώς από το αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά τεράστιο και ως εκ τούτου χρησιμοποιείται κυρίως από ταξιδιωτικούς πράκτορες από τη Ρωσία και την Κίνα. Σημειώστε ότι ο πύργος αναφέρεται ως "Πτέρυγα του Παραδείσου" από το ξενοδοχείο ενώ το κτίριο που αγκαλιάζει την πισίνα είναι η "Βασιλική Πτέρυγα". Τα δωμάτια στη Βασιλική Πτέρυγα είναι πιο ευρύχωρα και πιο "ταϊλανδέζικου σχεδιασμού", αλλά ο δυνατός θόρυβος που προέρχεται από τις ντίσκο στην "Gay Street" ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο είναι πολύ ενοχλητικός για ορισμένα από τα δωμάτια στη δυτική πλευρά της πτέρυγας. Ωραίος χώρος πισίνας σε πολλά επίπεδα και πολύ καλός μπουφές πρωινού (αλλά το εστιατόριο πρωινού τείνει να είναι πολύ γεμάτο γύρω στις 9 π.μ. κατά την περίοδο αιχμής). Βγείτε από το ξενοδοχείο και βρίσκεστε αμέσως στην gay περιοχή του συγκροτήματος Paradise, και απέχει μόλις 10-15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Συνολικά μια εξαιρετική επιλογή για γκέι διακοπές στην Πατόνγκ!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.