The Newbury Boston (ex Taj Boston)

5-Star Hotel in 15 Airlington Street, Βοστώνη, Η.Π.Α

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή The Newbury Boston (πρώην Taj Boston)
Βρίσκεται στο Back Bay. Street Bar.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Newbury Hotel Boston είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στον εύπορο Back Bay. Αρχικά άνοιξε το 1927 με το όνομα Ritz-Carlton, αυτό το ξενοδοχείο έχει πολλή ιστορία.

Τα δωμάτια είναι φωτεινά και ευάερα, με άφθονο χώρο για χαλάρωση. Διαθέτουν υπέροχες λεπτομέρειες, όπως τζάκια και μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν εκπληκτική θέα στην πόλη. Υπάρχει μια βεράντα στον τελευταίο όροφο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο.

Λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε αν θέλετε να ψωνίσετε στον γνωστό εμπορικό προορισμό του Back Bay. Θα βρείτε επίσης γκαλερί τέχνης, καφέ στο αίθριο και πολυτελείς επιλογές για φαγητό.

Το μπαρ του ξενοδοχείου, το Street Bar, είναι μια δημοφιλής, γνωστή επιλογή στη Βοστώνη. Εναλλακτικά, τα hotspot της γκέι νυχτερινής ζωής βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, με παραδείγματα Club Cafe και καθεδρικός σταθμός.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Εστιατόρια

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Πάρκινγκ

24-ώρα υποδοχής

Wi-Fi

Υπηρεσία δωματίου

Καθαριστήριο

πλυντήριο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο The Newbury Boston (πρώην Taj Boston)

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Βοστώνη

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.