The Hay-Adams

5-Star Hotel in 800 16th Street NW, Washington DC, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.2

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 127 ψηφοφορίες

Τιμή Το Hay-Adams
Κοντά στον Λευκό Οίκο.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Hay Adams είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο που απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από τον Λευκό Οίκο και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πλατεία Lafayette. Άλλα δημοφιλή μνημεία όπως το μνημείο του Λίνκολν, το μνημείο της Ουάσιγκτον και το National Mall απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά με τα πόδια.

Το ξενοδοχείο φημίζεται για το σκηνικό των δημοφιλών τηλεοπτικών εκπομπών «Homeland» και «House of Cards». Ήταν επίσης το προσωρινό σπίτι για την οικογένεια Ομπάμα πριν από τη μετακόμισή τους στον Λευκό Οίκο. Τα δωμάτια είναι κομψά και μεγαλοπρεπή, με τζάκια και από κοντά θέα στον Λευκό Οίκο και στο πάρκο Lafayette.

Οι επιλογές για φαγητό στο Hay Adams περιλαμβάνουν το Lafayette που προσφέρει πολυτελή αμερικανική κουζίνα. Το Off The Record - το μπαρ του ξενοδοχείου, είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να βρεθείτε στην Ουάσιγκτον. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στη δημοφιλή γκέι νυχτερινή ζωή, με μπαρ όπως Αριθμός 9, JR's Bar και Πράσινος Φανός μόλις 15 λεπτά με τα πόδια.

 

 

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εστιατόρια

Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος

Εγκαταστάσεις συνεδρίων/συμποσίων

Δωρεάν εφημερίδες

Στεγνό καθάρισμα

Σαλόνι

Κλιματισμός

Ανελκυστήρας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Το Hay-Adams

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Washington DC

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.