The Watergate Hotel

5-Star Hotel in 2650 Virginia Ave NW, Washington DC, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

8.6

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 987 ψηφοφορίες

Τιμή Το ξενοδοχείο Watergate
Εμβληματικό ξενοδοχείο. Πολυτέλεια.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Watergate Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στον ποταμό Potomac, στον οποίο βλέπουν τα δωμάτια. Το εσωτερικό είναι πρωτοποριακό με τη δεκαετία του '70 αλλά μοντέρνα φλόγα, τα μεγάλα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ιδανικό για να απολαύσετε τη θέα.

Βρίσκεται δίπλα στο Κέντρο Παραστατικών Τεχνών του Κένεντι και άλλα αξιοθέατα όπως ο Λευκός Οίκος και το Μνημείο του Λίνκολν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Άλλα αξιοθέατα, όπως το National Mall και το Πανεπιστήμιο George Washington Museum, είναι προσβάσιμα σε 15 λεπτά με τα πόδια.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Watergate έγινε διάσημο από το σκάνδαλο Watergate. Το ξενοδοχείο το εκμεταλλεύεται παιχνιδιάρικα με κάρτες δωματίων που γράφουν "Δεν χρειάζεται να εισέλθετε". Η βιβλιοθήκη έχει πολιτικά βιβλία που περιγράφουν λεπτομερώς γεγονότα από τις δεκαετίες του '60 και του '70, καθώς και το ίδιο το σκάνδαλο. Ακόμη και το σήμα της τηλεφωνικής γραμμής κράτησης είναι ηχογραφήσεις των ομιλιών του πρώην Προέδρου Νίξον.

Το εμβληματικό εστιατόριο Kingbird του ξενοδοχείου είναι ένα νέο αμερικανικό μπιστρό και εν μέρει εκλεκτό φαγητό με γαλλικές επιρροές. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να κατευθυνθείτε στο Whisky Garden όπου μπορείτε να πιείτε ένα κοκτέιλ σε ένα χειμωνιάτικο ιγκλού ή στην οροφή του Top of the Gate που προσφέρει πανοραμική θέα. Εναλλακτικοί προορισμοί για νυχτερινή ζωή βρίσκονται σε απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρο check in

Υπηρεσίες φύλαξης βρεφών

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Το ξενοδοχείο Watergate

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Washington DC

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.