The Cedars Ranch

506 Burnett Ranch Road, Wimberley, Texas 78676, Ηνωμένες Πολιτείες, Όστιν, Η.Π.Α.

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή The Cedars Ranch

Η τέλεια ροή της ευκολίας εσωτερικού χώρου στη φυσική εξωτερική ομορφιά.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Cedars Ranch είναι ένας εκπληκτικός χώρος γάμου και εκδηλώσεων στο Wimberley του Τέξας. Αυτή η πανέμορφη απόδραση στην έρημο, μόλις 45 λεπτά έξω από το Ώστιν, διαθέτει εμπνευσμένη μοντέρνα αρχιτεκτονική σε 20 στρέμματα μαιανδρικών, ώριμων ζωντανών βελανιδιών στην καρδιά του Texas Hill Country.

Το ράντσο έχει σχεδιαστεί από βραβευμένους αρχιτέκτονες. Διαθέτει μια ρουστίκ, κλιματιζόμενη αίθουσα εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει 200 ​​επισκέπτες, μια ονειρική δεντρόφυτη πλατεία, ένα κατάστρωμα πισίνας σε στυλ θερέτρου με μπαρ και έναν μεγάλο υπαίθριο χώρο τελετών κάτω από την κάλυψη μεγαλοπρεπών βελανιδιών. 

Σαν να μην είναι όλα αυτά αρκετά απίστευτα, η αίθουσα εκδηλώσεων λειτουργεί επίσης με ανανεώσιμη ηλιακή ενέργεια. Διαθέτει ανοιχτούς τοίχους με πηχάκια στις τρεις πλευρές, επιτρέποντας άπλετο φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθώντας τους επισκέπτες να αισθάνονται βυθισμένοι στη γύρω ομορφιά της Χώρας του Τέξας.

Το Cedars Ranch διαθέτει κατάλυμα για έως και 100 άτομα και πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα το καθιστούν τον τέλειο χώρο για μια αξέχαστη, all-inclusive εμπειρία.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

γάμους

χώρος γάμου

Πισίνα

μπαρ στην πισίνα

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο The Cedars Ranch

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.