Artisan Hotel

3-Star Hotel in 1501 W Sahara Ave, Λας Βέγκας, ΗΠΑ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

7.5

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 199 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο Artisan
Διακοσμημένο με Van Goghs, Cezannes και Renoirs.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Στριπ και είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Με αυθεντικά έργα τέχνης από τους Van Gogh, Cezanne και Renoir (για να αναφέρουμε μόνο μερικά) σε όλη την ιδιοκτησία, το Artisan Hotel προσφέρει μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια με funky διακόσμηση. Περιλαμβάνονται δωρεάν Wi-Fi, επίπεδες οθόνες και βάση σύνδεσης για iPod.

Υπάρχει ένα εστιατόριο από φάρμα μέχρι τραπέζι και ένα μοντέρνο lounge bar στις εγκαταστάσεις, όπου η έντονη νυχτερινή ζωή απογειώνεται τα Σαββατοκύριακα. Ο χώρος της πισίνας ευρωπαϊκού στιλ είναι τόπλες-προαιρετικός από το ηλιοβασίλεμα μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η έλλειψη επιτόπου καζίνο είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για ένα ξενοδοχείο στο Βέγκας. Ορισμένα πακέτα δωματίων έχουν κιτ αγάπης οικειότητας και αντίγραφα του Kamasutra. Αυτό είναι ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά και πιο δημοφιλή gay ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Εγκαταστάσεις θυρωρείου

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Artisan

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Λας Βέγκας

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.