Gay Saint Martin

Gay Saint Martin

Ο Saint Martin είναι ένας μικρός νησιωτικός παράδεισος που βρίσκεται στη βορειοανατολική Καραϊβική που συνδυάζει την ευρωπαϊκή πολυπλοκότητα με μια χαλαρή τροπική ατμόσφαιρα

Ο Saint Martin είναι ένας νησιωτικός παράδεισος στη βορειοανατολική Καραϊβική που καταφέρνει να συνδυάσει την ευρωπαϊκή κομψότητα με μια χαλαρή τροπική ατμόσφαιρα. Το νησί χωρίζεται μεταξύ της Γαλλίας στο βορρά και της Ολλανδίας στο νότο.

Η γαλλική πλευρά, το Saint-Martin, έχει την πρωτεύουσα Marigot με υπέροχα καταστήματα αφορολόγητων ειδών, ενώ η ολλανδική πλευρά, το Sint Maarten, είναι γνωστή για την εορταστική νυχτερινή ζωή και τα καζίνο στην πρωτεύουσα Philipsburg.

Ο Άγιος Μαρτίνος φημίζεται για τις εκπληκτικές παραλίες του, από τον δημοφιλές, γεμάτο ενέργεια Friar's Bay μέχρι τη διάσημη παραλία Orient, με προαιρετικά ρούχα. Υπάρχει επίσης εξαιρετική ιστιοπλοΐα, καταδύσεις, ψάρεμα και πεζοπορία στο νησί των 37 τετραγωνικών μιλίων που πλαισιώνεται από λαμπερά τιρκουάζ νερά.

Με έναν εκλεκτικό συνδυασμό γαλλικής, Καραϊβικής και Ολλανδικής κουλτούρας, εξαιρετικής κουζίνας και ρομαντικής σκηνής μπαρ, το Saint Martin είναι μια τροπική απόδραση ιδανική για γκέι ταξιδιώτες.

Gay Saint Martin Tours

GaySail Saint Martin
Εικονίδιο τοποθεσίας

Παραλία Anse Marcel, Saint Martin, saint Martin, Καραϊβικής

Εμφάνιση στο χάρτη

Αποδράστε στον τροπικό παράδεισο σε μια συναρπαστική γκέι διακοπές με ιστιοπλοΐα στην Καραϊβική που ξεκινούν και τελειώνουν στα λαμπερά νησιά Saint Martin με το GayNudeSail. Καθ' όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα πλέετε στα πιο γαλάζια νερά και ανάμεσα στα κοντινά νησιά Saint Barth's και Anguilla.

Νιώστε τους ζεστούς εμπορικούς ανέμους να φιλούν το δέρμα σας καθώς πλέετε, τους φοίνικες να λικνίζονται στο χρόνο με το απαλό αεράκι. Κάθε νησί που ανακαλύπτετε έχει τη δική του ιδιαίτερη γοητεία, από την εκλεπτυσμένη ευρωπαϊκή γοητεία μέχρι την ειρηνική, εκτός δικτύου απομόνωση. Αφήστε αυτά τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά να σας καλέσουν στον παράδεισο κάτω από τον ηλιόλουστο ουρανό.

Απολαύστε τις παρθένες παραλίες, τους ζωντανούς κοραλλιογενείς υφάλους και τις πολυτελείς ανέσεις σε δύο κομψά καταμαράν 40 ποδιών με μια ομάδα 20 ανδρών που αγαπούν τη διασκέδαση. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια αναιδή "προαιρετικά ρούχα" ιστιοπλοϊκής περιπέτειας ή αφήστε τα όλα να χαλαρώσουν σε μια πλήρη γυμνή κρουαζιέρα - η επιλογή είναι δική σας!

Κάθε γιοτ διαθέτει τέσσερις βελούδινες διπλές καμπίνες (τέσσερις διπλές καμπίνες, με δυνατότητα κράτησης και για μοναχικούς για κοινή χρήση ή ως ιδιωτική διπλή καμπίνα) και δύο εκπτωτικές μονές καμπίνες με πρόσβαση στο κατάστρωμα, καθώς και τις υπηρεσίες ενός ταλαντούχου γκέι καπετάνιου και σεφ. Η κρουαζιέρα σας περιλαμβάνει νόστιμα πρωινά και μεσημεριανά γεύματα, αναψυκτικά, φόρους, καύσιμα και καθαριότητα. Δεν περιλαμβάνονται τα δείπνα, τα τελωνειακά τέλη και τα αλκοολούχα ποτά.

Γίνετε μέλος του συνεργείου μας για τις απόλυτες gay διακοπές στην Καραϊβική γεμάτες ομορφιά, συντροφικότητα και αναμνήσεις ζωής που περιμένουν να ξεδιπλωθούν!

2024 Ημερομηνίες κρουαζιέρας Saint Martin

11-18 Μαΐου: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

11-18 Μαΐου: GaySail Exclusive St. Martin (Ρούχα προαιρετικά)

18-25 Μαΐου: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

5-12 Οκτωβρίου: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

5-12 Οκτωβρίου: GaySail Exclusive St. Martin (Ρούχα προαιρετικά)

12-19 Οκτωβρίου: GayNudeSail Exclusive St. Martin (Γυμνές διακοπές με ιστιοπλοΐα)

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Τελευταία ενημέρωση στις: 19-Δεκ-2023

Έχουμε κάτι λάθος;

Μας λείπει ένας νέος χώρος ή έχει κλείσει μια επιχείρηση; Ή άλλαξε κάτι και δεν έχουμε ενημερώσει ακόμα τις σελίδες μας; Χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να μας ενημερώσετε. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας.