Gay Group Trip: Ανακαλύψτε την Κεντρική Ευρώπη

Gay Group Trip:

Discover Central Europe

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Δείτε τρεις από τις καλύτερες πόλεις της Ευρώπης σε ένα ταξίδι. Από τη μαγευτική Βουδαπέστη στον Δούναβη μέχρι την παραμυθένια γοητεία της Πράγας και την άγρια ​​γκέι Μέκκα του Βερολίνου. Και οι τρεις πόλεις είναι γεμάτες ιστορία, πολιτισμό, 0t για να αναφέρουμε τα μπαρ και την κουλτούρα των καφέ. Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιαματικές πηγές της Βουδαπέστης, να εξερευνήσετε το υπέροχο κάστρο της Πράγας και να δοκιμάσετε την παρακμιακή γοητεία της γερμανικής πρωτεύουσας. Αν θέλετε να κάνετε πάρτι, τότε το Βερολίνο είναι το ιδανικό μέρος. Έχει -με διαφορά- την γκέι σκηνή με τα περισσότερα οκτάνια στον κόσμο. Κάθε πόλη είναι γεμάτη με μουσεία και γκαλερί τέχνης, επομένως έχετε εγγυημένη επισκευή πολιτισμού. Πολλά κουτιά θα σημειωθούν σε δέκα ημέρες καθώς εξερευνάτε τη γοητεία της Κεντρικής Ευρώπης.

Ημερομηνίες αναχώρησης

9 Μαΐου 2024 Τετάρτη

1 Ιουνίου 2024 Παρασκευή

31 Αυγούστου 2024 Παρασκευή

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Ανακαλύψτε την Κεντρική Ευρώπη

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

budapest-1440679-1.jpg
Ημέρες 1, 2 και 3 - Βουδαπέστη
Η Βουδαπέστη είναι μια εκπληκτική πόλη χωρισμένη σε δύο μισά, τη Βούδα και την Πέστη. Ανάμεσά τους κυλάει ο ποταμός Δούναβης. Η Βούδα είναι γεμάτη γοητευτικά ιστορικά κτίρια και η Πέστη είναι πιο μητροπολιτική. Το ομαδικό μας γκέι ταξίδι στη Βουδαπέστη ξεκινά στις 4 μ.μ. της πρώτης ημέρας. Θα κατευθυνθούμε για μια κρουαζιέρα για δείπνο τεσσάρων πιάτων με μουσική και θα θαυμάσουμε το παραποτάμιο τοπίο. Θα δείτε το κτίριο του κοινοβουλίου, το Κάστρο της Βούδας και τη Γέφυρα των Αλυσίδων.

Την επόμενη μέρα θα πάμε για περιήγηση στην πόλη. Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιαματικές πηγές, να εξερευνήσετε το κάστρο ή να δείτε τα αξιοθέατα της παλιάς πόλης. Η Βουδαπέστη έχει έντονη νυχτερινή ζωή, συμπεριλαμβανομένων πολλών γκέι μπαρ. Είναι επίσης το σπίτι των εμβληματικών ερειπίων μπαρ: ουσιαστικά μπαρ σε ερειπωμένα κτίρια.
prague-3010407-1.jpg
Ημέρες 4, 5 και 6: Πράγα
Την τέταρτη μέρα θα μεταφερθούμε από τη Βουδαπέστη στην Πράγα. Η πτήση διαρκεί μία ώρα. Η Πράγα είναι μια πόλη με εξαιρετικό στυλ και γοητεία. Δεσπόζει ένα μεσαιωνικό κάστρο που μοιάζει με κάτι από παραμύθι. Η Πράγα είναι γεμάτη ιστορία και έχει μια κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα. Θα δείτε ανθρώπους να συναναστρέφονται πίνοντας μπύρα και καφέ σε όλη την πόλη. Ο τοπικός μας οδηγός θα μας μεταφέρει σε μερικά από τα αγαπημένα του μέρη.

Η γκέι νυχτερινή ζωή αξίζει να εξερευνήσετε. Στην Πράγα τα χρήματά σας φτάνουν πολύ μακριά, γι' αυτό μη διστάσετε να απολαύσετε την καλή ζωή. Θα έχετε τρεις ημέρες για να εξερευνήσετε την πόλη.
brandenburg-gate-417890-1920-1-1.jpg
Ημέρες 7, 8, 9 και 10: Βερολίνο
Θα πάρουμε το τρένο από την Πράγα για το Βερολίνο. Είναι μια γοητευτική διαδρομή 4.5 ωρών στην ευρωπαϊκή ύπαιθρο. Η γερμανική πρωτεύουσα είναι μια εκθαμβωτική πόλη με μακρά και ταραχώδη ιστορία. Δεν χρειάζεται να αναφέρετε τον πόλεμο - υπάρχουν μνημεία στο πιο σκοτεινό κεφάλαιο της Γερμανίας σε όλη την πόλη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε τα απομεινάρια του τείχους που χώριζε την πόλη από το 1961 έως το 1989. Από την εποχή των Ναζί έως τις δεκαετίες της σοβιετικής κατοχής, το Βερολίνο τα έχει δει όλα. Είναι εκπληκτικό αν αναλογιστεί κανείς πόσο φιλελεύθερο και προοδευτικό είναι σήμερα το Βερολίνο.

Το Λονδίνο μπορεί να είναι η πόλη ga1t στον κόσμο από αριθμητική άποψη, αλλά το Βερολίνο είναι το πιο περίεργο. Η γκέι σκηνή του Βερολίνου πρέπει να δεις για να την πιστέψεις. Είναι αρκετά άγριο! Το Βερολίνο προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό πολιτισμού, ιστορίας και νυχτερινής ζωής. Δείτε τις γκαλερί τέχνης και τα μουσεία. Υποθέτοντας ότι νιώθετε τολμηρός, θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να μπείτε στο Berghain.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα