Ομαδικό ταξίδι Gay: Πορτογαλία και εξερευνητής του Μαρόκου

Gay Group Trip:

Portugal And Morocco Explorer

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Λάβετε μέρος σε ένα ομαδικό ταξίδι γκέι και ανακαλύψτε την Πορτογαλία και το Μαρόκο. Η περιπέτειά μας θα ξεκινήσει στην Πορτογαλία, όπου θα ανακαλύψετε την πόλη του Πόρτο. Αυτή η πόλη ουσιαστικά εφηύρε το λιμάνι, οπότε οι πότες θα τα πάνε καλά εδώ! Είναι γεμάτο από πολύχρωμα γοητευτικά κτίρια. Από το Πόρτο θα κατευθυνθούμε στη Λισαβόνα, μια πόλη που είναι πολύ ανοδική. Γίνεται γρήγορα ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Καθώς οι τουρίστες πλημμυρίζουν την πόλη και οι διασημότητες αγοράζουν δεύτερες κατοικίες, η Λισαβόνα πρόκειται να αλλάξει. Για το 0w εξακολουθεί να έχει μια αυθεντική και κάπως ακανόνιστη γοητεία – 0w είναι η ώρα να το δείτε! Μπορείτε να απολαύσετε την καλή ζωή με πολύ λιγότερο στη Λισαβόνα.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι Gay: Πορτογαλία και εξερευνητής του Μαρόκου

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

PORTO-iStock-599913702
Ημέρες 1, 2 και 3: Κοιλάδα Πόρτο και Ντούρο
Θα συναντηθούμε στο ξενοδοχείο μας κοντά στην κοιλάδα Douro στις 4 μ.μ. και θα εξερευνήσουμε την πολύχρωμη πόλη του Πόρτο. Είναι πράγματι η πατρίδα του λιμανιού και η γαστρονομική καρδιά της Πορτογαλίας. Ένας τοπικός οδηγός θα μας ταξιδέψει σε φαγητό και ποτό και θα μας συστήσει στο καλύτερο λιμάνι και στο Francesinhas της πόλης.

Θα κάνουμε ένα ταξίδι με το τρένο και θα εξερευνήσουμε τα εντυπωσιακά τοπία της περιοχής. Ανακαλύψτε τους αμπελώνες, εξερευνήστε τη γύρω περιοχή με τα πόδια ή με ποδήλατο και πιείτε το καλύτερο λιμάνι της πόλης στην κεντρική πλατεία.
Sintra and Cascais LGBT Day Trip από τη Λισαβόνα
ΗΜΕΡΕΣ 4, 5 ΚΑΙ 6: ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ
Είναι τρεις ώρες με το τρένο από το Πόρτο προς τη Λισαβόνα. Απολαύστε το εκπληκτικό τοπίο στο δρόμο. Κατά μήκος του ποταμού Τάγου, η Λισαβόνα είναι γεμάτη γοητεία και χαρακτήρα. Είναι ο επόμενος προορισμός στην Ευρώπη.

Το Sintra απέχει μόλις τριάντα λεπτά από τη Λισαβόνα και πρέπει να δείτε όταν βρίσκεστε στην πόλη. Θα επισκεφθούμε τα κάστρα στην κορυφή του λόφου, θα εξερευνήσουμε τα πλακόστρωτα δρομάκια και θα δοκιμάσουμε μία από τις διάσημες και υποχρεωτικές τάρτες κρέμας. Φυσικά, θα περάσουμε επίσης ένα βράδυ σε ένα κλαμπ fado και θα ανακαλύψουμε τους φημισμένους μελαγχολικούς ήχους της Πορτογαλίας.
Γκέι Μαρακές
ΗΜΕΡΕΣ 7, 8 ΚΑΙ 9: ΜΑΡΑΚΕΧ
Είναι μια σύντομη πτήση από Πορτογαλία προς Μαρακές και θα μεταφερθείτε σε έναν διαφορετικό κόσμο. Το Μαρακές είναι γεμάτο ενέργεια και γοητεία. Θα δείτε γοητευτές φιδιών στις αγορές, γαϊδούρια να τραβούν κάρρα στους δρόμους και να ακούσετε το μουζέν να καλεί τους πιστούς στην προσευχή πολλές φορές την ημέρα. Ανάμεσα στα σουκ θα βρείτε υπέροχα παλάτια και κήπους. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το δυνατό πράσινο τσάι.
MARRAKECH
ΗΜΕΡΑ 11: ΜΑΡΑΚΕΧΕ
Σήμερα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής σας. Μπορούμε φυσικά να επεκτείνουμε το ταξίδι σας, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε περισσότερα από αυτήν τη συναρπαστική χώρα.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα