Gay Group Trip: Πολυτελή Ματέρα και Απουλία

Gay Group Trip:

Luxury Matera And Puglia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ανακαλύψτε μερικούς από τους καλύτερους και λιγότερο τουριστικούς προορισμούς στη νότια Ιταλία. Θα μένετε σε πολυτελή καταλύματα καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και θα ανακαλύψετε το εκλεπτυσμένο φαγητό και ποτό της περιοχής. Θα επισκεφθείτε προορισμούς Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, συμπεριλαμβανομένων των γυψοσανίδων του Alberobello και του εμβληματική πόλη της Ματέρα. Υπάρχει 0 σημείο στη γη αρκετά σαν το Matera. Είναι ένα σπάνιο παράδειγμα οικισμού τρωγλοδυτών που παραμένει άθικτο. Η πόλη συνδυάζεται άψογα με το οικοσύστημα και το ανάγλυφο της. Θα επισκεφθείτε επίσης το Mo0poli, το Poligna0 a Mare και το Ostuni. Αυτή είναι η Ιταλία που δεν βλέπει ο τουρίστες και είναι ακόμα πιο γοητευτική γι' αυτήν.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Πολυτελή Ματέρα και Απουλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Puglia
Ημέρα 1: Απουλία
Θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο του Μπάρι στο ξενοδοχείο 5 αστέρων σας. Θα έχουμε δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο Due Camini. Αυτή θα είναι η πρώτη σας γεύση από την εξαιρετική κουζίνα της Απουλίας.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Δείπνο
Monopoli
2η μέρα: Mo0poli
0t the game, η γοητευτική πόλη Mo0poli! Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ο οδηγός σας θα σας συναντήσει και θα σας ταξιδέψει με τα πόδια στην πόλη-λιμάνι που ενσαρκώνει πολλά από τα καλύτερα της Απουλίας. Θα επισκεφθείτε τα βασικά αξιοθέατα, όπως η εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου, το Κάστρο του Καρόλου Ε', ο καθεδρικός ναός της Maria Santissima della Madia και το λιμάνι. Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό
Polignano a Mare
Ημέρα 3: Poligna0 a Mare
Πρωί στον ελεύθερο χρόνο. Απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Poligna0 a Mare, μια παραθαλάσσια πόλη σκαρφαλωμένη στους βράχους με θέα στην Αδριατική. Ο ξεναγός σας θα σας ταξιδέψει με τα πόδια στα δαιδαλώδη σοκάκια του. Υπάρχουν πολλά μπουτίκ καταστήματα για εξερεύνηση.

Θα δειπνήσετε στο διάσημο Grotta Palazzese.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και δείπνο
Alberobello
Ημέρα 4: Μάθημα μαγειρικής και Alberobello
Θα πάμε για μάθημα μαγειρικής σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Θα μάθετε πώς να φτιάχνετε κλασικά πιάτα της Απουλίας, όπως τα ζυμαρικά Orecchiette. Στη συνέχεια, θα φάτε τη δημιουργία σας με τοπικό κρασί.

Μετά τη μεταφορά στη Masseria. Θα μείνουμε σε ένα ανακαινισμένο αγρόκτημα για μερικές νύχτες. Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και μεσημεριανό
Κοιλάδα του Ιτριανού
Ημέρα 5: Κοιλάδα Itrian
Μετά το πρωινό, θα μεταφερθούμε στη Martina Franca στην κοιλάδα Itrian. Η Martina Franca είναι μια κομψή πόλη με πολλά μπαρόκ και ροκοκό κτίρια. Εξερευνήστε τα δαιδαλώδη δρομάκια του και μετά θα κατευθυνθούμε στη Masseria για ένα κλασικό τοπικό γεύμα. Διανυκτέρευση στη Masseria.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και μεσημεριανό
Ostuni
Ημέρα 6: Ostuni
Απέχει 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Ostuni, τη λεγόμενη "Λευκή Πόλη". Επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό, την κεντρική πλατεία και το καμπαναριό του St. Oronzo. Εξερευνήστε την Παλιά Πόλη και απολαύστε τη θέα 180 μοιρών στη θάλασσα και τις ρωμαϊκές ελιές. Υπάρχουν μερικά υπέροχα εστιατόρια στην πόλη για να δοκιμάσετε. Αργότερα το απόγευμα, μια ιδιωτική μεταφορά θα σας μεταφέρει πίσω στη Masseria.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και μεσημεριανό
Matera
Ημέρα 7: Ματέρα
Απέχει 60 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Matera. Ελέγξτε στο ξενοδοχείο στο Sextantio και εξερευνήστε αυτήν την αινιγματική πόλη με τον δικό σας ρυθμό. Θα γοητευτείτε από τα δαιδαλώδη δρομάκια, τις υπόσκαφες εκκλησίες και τα γκρι πέτρινα σπίτια. Η Ματέρα είναι μια πόλη στην οποία θα θέλετε να χαθείτε.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό
Ιταλία Culinary Experience Gay Group Trip
Ημέρα 8: I Sassi di Matera
Σήμερα θα σας συναντήσει ο τοπικός σας οδηγός και θα σας ταξιδέψει στη Ματέρα, μια από τις παλαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις στη γη. Θα μάθετε για την αστική ανάπτυξή του, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης του στη φτώχεια στα μέσα του περασμένου αιώνα. Οι άνθρωποι ζούσαν σε σπηλιές με 0 ηλεκτρικό ρεύμα. Η αναγέννηση του Ματέρα ήταν εντυπωσιακή. Είναι 0w Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και μεσημεριανό
Ιταλία Culinary Experience Gay Group Trip
Ημέρα 9: Μεσαιωνικά χωριά Basilicata
Σήμερα θα βγείτε από την πεπατημένη για να επισκεφθείτε μερικά από τα λιγότερο καλά και πιο όμορφα χωριά στη νότια Ιταλία. Αυτά περιλαμβάνουν τα ορεινά χωριά Pietrapertosa και Castelmezza0 που βρίσκονται στην κορυφή του Λουκανικού Δολομίτη. Το Castelmezza0 είναι σκαρφαλωμένο σε μια στενή προεξοχή που πέφτει σε φαράγγια στο ποτάμι από κάτω. Το Pietrapertosa μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό Σαρακηνό φρούριο στην κορυφή του. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στη Ματέρα και θα έχουμε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.

Περιλαμβάνονται γεύματα: Πρωινό και δείπνο
Matera
Ημέρα 10: Αναχώρηση
Μετά το πρωινό, θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα