Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία

Gay Group Trip:

Luxury Cycling In Puglia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Εξερευνήστε την περιοχή της Απουλίας της Ιταλίας σε ένα γκέι ομαδικό ποδηλατικό ταξίδι. Θα περπατήσετε με ποδήλατο σε μερικά από τα πιο όμορφα τοπία της Ιταλίας με μια ομάδα ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών. Θα κάνετε ποδήλατο σε ρωμαϊκούς δρόμους, θα επισκεφθείτε έναν αγροτουρισμό που διαχειρίζεται οι γκέι και θα εξερευνήσετε τοπικούς αμπελώνες. Εκτός από το να τρώτε κλασική ιταλική κουζίνα, θα επισκεφθείτε το μυστηριώδης πόλη Ματέρα. Οι άνθρωποι ζούσαν στη Ματέρα πολύ πριν ξεκινήσει η καταγεγραμμένη ιστορία, καθιστώντας την μια από τις παλαιότερες κατοικημένες πόλεις του κόσμου.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία
Gay Group Trip: Ποδηλασία πολυτελείας στην Απουλία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1: Άφιξη
Θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο του Μπάρι στη Villa Cappelli. Βρίσκεται στην εμβληματική Appian Way κοντά στην ακτή της Αδριατικής. Θα υπάρχει ένα δείπνο καλωσορίσματος το βράδυ όπου θα συναντήσετε τους συμπολίτες σας ποδηλάτες.
Puglia
Ημέρα 2: Molfetta
Σήμερα το πρωί θα κάνουμε ποδήλατο στην ύπαιθρο και θα επισκεφτούμε το Μουσείο Jatta και επίσης τη νεκρόπολη του Ruvo di Puglia. Όταν φτάσουμε στη Μολφέτα, μπορείτε να κολυμπήσετε στη θάλασσα. Μετά το γεύμα θα εξερευνήσουμε το λιμάνι. Δείπνο σε κορυφαίο εστιατόριο.
Puglia
Ημέρα 3: Gravina
Σήμερα θα επισκεφτούμε τη Gravina, ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Ιταλίας - αυτή η πόλη προσελκύει λίγους επισκέπτες. Μην ξεχάσετε να έχετε ένα πλούσιο πρωινό, καθώς θα κάνουμε ποδήλατο αρκετά μακριά σήμερα.
Castel del Monte
Ημέρα 4: Το Άγιο Δισκοπότηρο;
Είμαστε σε μια αναζήτηση για να βρούμε το Άγιο Δισκοπότηρο. Λοιπόν, κάπως. Σήμερα θα επισκεφθούμε το Castel del Monte, ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Χτίστηκε τον 13ο αιώνα και συνδέεται με τους θρύλους του Αγίου Δισκοπότηρου.
Μπάρι
Ημέρα 5: Μπάρι
Θα κάνουμε ένα διάλειμμα από την ποδηλασία και θα κατευθυνθούμε στην παραθαλάσσια πόλη Polignano a Mare. Θα εξερευνήσουμε τα γραφικά δρομάκια της και μετά θα κατευθυνθούμε προς την πρωτεύουσα της Απουλίας, το Μπάρι. Πίσω στη βίλα θα δειπνήσουμε με πίτσα μαγειρεμένη σε ξυλόφουρνο.
Matera
Ημέρα 6: Ματέρα
Η Ματέρα είναι μια μυστηριώδης πόλη σκαρφαλωμένη σε μια προεξοχή. Εγκαταλείφθηκε στα μέσα του 20ού αιώνα λόγω άθλιων συνθηκών διαβίωσης. Έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο δελεαστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ιταλία. Υπάρχει 0 άλλη πόλη που μοιάζει αρκετά.
Κύκλος
Ημέρα 7: Trani
Σήμερα θα επισκεφθούμε την παραλιακή πόλη Trani. Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα, 0 sniggering στο πίσω μέρος. Θα φάμε μεσημεριανό εδώ και μετά θα επιστρέψουμε στη βίλα για ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο.
Matera
Ημέρα 8: Αναχώρηση
Την τελευταία σας μέρα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα