Ομαδική εκδρομή Gay: Εκδρομή σε Salento Food and Wine

Gay Group Trip:

Salento Food and Wine Tour

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Απολαύστε αυθεντική τοπική κουζίνα και κρασί σε αυτό το πολυτελές ομαδικό ταξίδι στην γκέι Ιταλία. Επισκεφθείτε τοπικές αγορές στην περιοχή της Απουλίας, απολαύστε γευσιγνωσία κρασιού στους κοντινούς αμπελώνες και εξερευνήστε πολιτιστικούς χώρους σε όλη την περιοχή.

Υπάρχουν επίσης εβδομαδιαίες ημερομηνίες αναχώρησης όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδική εκδρομή Gay: Εκδρομή σε Salento Food and Wine

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 1: Άφιξη
Είτε φτάσετε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι είτε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λέτσε, θα παραλάβετε και θα μεταφερθείτε στην ιδιωτική βίλα του γκρουπ. Τακτοποιήστε και αποσυσκευάστε τα υπάρχοντά σας προτού συμμετάσχετε στους οικοδεσπότες σας για ένα δείπνο απεριτίφ καλωσορίσματος.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 2: Πόρτο Σεσαρέο
Απολαύστε ένα φρέσκο ​​πρωινό στη βίλα, προτού λάβετε μέρος σε ένα μάθημα μαγειρικής που διοργανώνεται από έναν τοπικό σεφ. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να μαγειρεύετε τυπικά πιάτα Salento χρησιμοποιώντας τοπικά υλικά. Μετά τη σκληρή δουλειά σας στην κουζίνα, θα απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας για μεσημεριανό γεύμα. Αυτό το απόγευμα θα επισκεφθούμε την όμορφη πόλη Porto Cesareo, που φημίζεται για τις αμμώδεις παραλίες της. Μη διστάσετε να βγάλετε τα μαγιό σας και να κάνετε μια βουτιά στα καθαρά νερά ή να εξερευνήσετε την πόλη με τον ελεύθερο χρόνο σας. Το δείπνο θα αποτελείται από φρεσκοαλιευμένα ψάρια και θαλασσινά, μετά από τα οποία μπορείτε να απολαύσετε μερικά χωνευτικά ή ένα παγωτό.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 3: Santa Maria di Leuca
Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο, πριν αναχωρήσετε για το νοτιοανατολικότερο σημείο της Απουλίας, τη Santa Maria di Leuca. Αφού εξερευνήσουμε αρκετά την πόλη, θα πάρουμε το δρόμο για το λιμάνι και θα επιβιβαστούμε σε ιδιωτικό σκάφος. Στο πλοίο θα σερβιριστεί ελαφρύ γεύμα και απεριτίφ. Περάστε το υπόλοιπο του απόγευμα με στυλ, ηλιοθεραπεία, κολύμπι και ξεκούραση. Μετά την εκδρομή μας με το πλοίο θα επιστρέψουμε στη βίλα για λίγο ελεύθερο χρόνο πριν το δείπνο. Για άλλη μια φορά οι οικοδεσπότες σας θα ετοιμάσουν ένα νόστιμο δείπνο με τοπικές συνταγές.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 4: Οτράντο
Σήμερα το πρωί θα επισκεφτούμε μια από τις τοπικές αγορές αγροτών, μαζί με τους οικοδεσπότες σας και έναν τοπικό σεφ, θα επιλέξετε τοπικά υλικά για να τα φέρετε πίσω στη βίλα. Πίσω στην κουζίνα θα μάθετε ακόμα περισσότερες τοπικές συμβουλές μαγειρικής με ένα τοπικό "Mamma". Θα μάθετε επίσης πώς να φτιάχνετε φρέσκο ​​orecchiette, ένα τυπικό ζυμαρικό της περιοχής. Αυτό το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Οτράντο, ένα παραθαλάσσιο λιμάνι πλούσιο σε ιστορία και πολιτισμό. Εξερευνήστε τις αμμώδεις παραλίες και τη μοναδική αρχιτεκτονική στον ελεύθερο χρόνο σας πριν συναντηθείτε με την ομάδα για δείπνο. Απόψε θα δειπνήσουμε σε μια τοπική πιτσαρία.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 5: Nardo και Λέτσε
Ο σημερινός πρωινός προορισμός είναι ένα διάσημο οινοποιείο στο Nardo, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κρασιά μοναδικά στην περιοχή Salento. Από εδώ θα ταξιδέψουμε στις κοντινές παραθαλάσσιες πόλεις Santa Caterina και Santa Maria al Bag0. Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα και λίγο ποιοτικό χρόνο στην παραλία. Αυτό το απόγευμα θα τολμήσουμε στο Λέτσε, όπου μπορείτε να περιμένετε έναν περίπατο με οδηγό πριν εξερευνήσετε την πόλη όπως θέλετε. Απόψε θα δειπνήσουμε στο ιστορικό κέντρο, απολαμβάνοντας τοπικά προϊόντα και παραδοσιακά πιάτα. Ολοκληρώστε τη βραδιά με μερικά ποτά σε μερικά από τα καλύτερα gay-friendly μπαρ του Λέτσε.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 6: Εμπειρία ελαιολάδου, Καλλίπολη και αποχαιρετιστήριο πάρτι
Σήμερα το πρωί θα περιηγηθείτε σε ένα τυπικό φραντόιο, μια φάρμα γνωστή για την παραγωγή βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιολάδου. Αφού ακούσετε για την ιστορία της παραγωγής ελαιολάδου, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μερικά από τα προϊόντα. Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε την Καλλίπολη, μια πόλη-λιμάνι διάσημη για τα ψαροκάικα και τα φρέσκα θαλασσινά της. Περάστε το μετά το απόγευμα χαλαρώνοντας στη βίλα πριν γιορτάσετε την τελευταία σας νύχτα στην Ιταλία. Απόψε οι ντόπιοι θα έρθουν μαζί μας για ένα νόστιμο μπάρμπεκιου και αποχαιρετιστήριο πάρτι, μετά το οποίο θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στην Καλλίπολη για να ζήσετε λίγη από τη νυχτερινή ζωή των γκέι.
Salento Food and Wine Tour Ομαδικό ταξίδι γκέι
Ημέρα 7: Αναχώρηση
Σήμερα η περιοδεία Salento για φαγητό και κρασί ολοκληρώνεται. Αποχαιρετήστε την όμορφη Απουλία και τους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες σας πριν μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι ή στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λέτσε.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα