Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Hopping Island στην Ινδονησία

Gay Group Trip:

Island Hopping In Indonesia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Εξερευνήστε επτά ινδονησιακά νησιά με μια ομάδα ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών και ανακαλύψτε τον πολιτισμό και την ιστορία της Ινδονησίας. Θα ξεκινήσουμε από την Ιάβα και μετά θα κατευθυνθούμε σε ένα ρουστίκ καταφύγιο στο Βόρνεο. Εδώ θα εξερευνήσουμε το τροπικό δάσος και την ποικιλόμορφη χλωρίδα και πανίδα του Βόρνεο - προσέχετε τους πιθήκους. Θα πλεύσουμε μέσα στο τροπικό δάσος σε ένα Klotok και θα επισκεφτούμε σταθμούς σίτισης για τους Ουρακοτάγκους. Πίσω στην Ιάβα, θα εξερευνήσουμε τον ναό Borobudur και τον ναό Prambanan.

Τότε θα είναι καιρός να ανακαλύψετε το Μπαλί. Θα φάμε μεσημεριανό με θέα στη λίμνη Batur. Στο Tirta Epul θα επισκεφθούμε μια ιερή πηγή και στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε ένα χορό της φωτιάς στο The Chedi Club. Από το Labuan Bajo θα πλεύσουμε στο νησί Seraya και θα πάρουμε ένα ταχύπλοο για την Pink Beach. Θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να δείτε τους Δράκους Komodo του νησιού Rinca. Αυτή θα είναι η περιπέτεια μιας ζωής.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι για ομοφυλόφιλους: Hopping Island στην Ινδονησία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

indonesia-3465931-1280-2.jpg
Ημέρα 1: Άφιξη στην Τζακάρτα
Ο εκπρόσωπος μας θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο. Θα πάμε για μια περιήγηση προσανατολισμού και μετά δείπνο αργότερα το βράδυ.
borneo-2554891-1920-1.jpg
Ημέρα 2: Μπόρνεο
Μετά το πρωινό αρχίζει η τριήμερη περιπέτεια του Μπόρνεο. Από το αεροδρόμιο Pangkalan Bun θα μεταφέρουμε στον ποταμό Kumai και θα επιβιβαστεί σε Klotok (ποταμόπλοιο). Καθώς πλέουμε κάτω από τον ποταμό, θα δούμε πιθήκους να τρέχουν στο τροπικό δάσος, συμπεριλαμβανομένων των Μακάκων και του Προμποσκίου. Θα γευματίσουμε στο πλοίο και μετά θα κατευθυνθούμε στο ρουστίκ καταφύγιο μας. Προσέξτε για μακάκους καθώς συχνά κολλάνε γύρω από το κατάλυμα.
focus-group-discussion-3515453-1920-1-1.jpg
Ημέρα 3: Pondok και Camp Leaky
Επιστρέψτε στο klotok μετά το πρωινό και το ταξίδι μας συνεχίζεται. Θα περπατήσουμε μέσα από το δάσος και θα δούμε τα τροπικά δέντρα. Στα ταξίδια μας, θα βλέπουμε τους Ουρακοτάγους των Βόρνεων σε δύο σταθμούς τροφοδοσίας και ίσως ακόμη και να εντοπίσουμε ένα Gibbon ή δύο. Εάν έχετε μια μπανάνα και τυχαίνει να δείτε έναν γενειοφόρο γουρούνι των Βορών, τότε είστε γενναιόδωροι: αγαπούν μια μπανάνα.
landscape-3778244-1280-3.jpg
Ημέρα 4: Pangkalan Bun-Jakarta-Semarang-Magelang
Σήμερα το πρωί θα αποχαιρετήσουμε το καταφύγιο μας και θα πλεύσουμε τον ποταμό Kumai για το Tanjung Puting. Στη συνέχεια, θα πετάξουμε στο νησί της Ιάβας και θα ελέγξουμε τα καταπληκτικά καταλύματά μας κοντά στο Magelang. Θα γευματίσουμε στο δρόμο.

Δείπνο μόνοι σας απόψε και βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.
τοπίο-3778244-1280-1-2.jpg
Ημέρα 5: Ναός Borobudur - Ναός Prambanan
Σήμερα θα επισκεφθούμε τον μεγαλύτερο βουδιστικό ναό στον κόσμο. Παρακολουθήστε την ανατολή του ηλίου πάνω από το όρος Merapi και ζήστε μια ήρεμη αυγή στο Borobudur. Θα επισκεφθούμε επίσης τον ναό Pawon και τον ναό Mendut. Μετά το πρωινό, θα κατευθυνθούμε στο Candirejo Village και θα το εξερευνήσουμε με ένα Andong (άμαξα). Θα μάθουμε για τα έθιμα μιας κοινότητας που οι παραδόσεις παραμένουν αμετάβλητες για πολλά χρόνια.

Μετά το μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο, θα κατευθυνθούμε στον ναό Prambanan του 9ου αιώνα. Ανακαλύψτε τα εκπληκτικά ιερά και γλυπτά και μετά θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.
tradicional-2238582-1920-1.jpg
Ημέρα 6: Γιογκιακάρτα - Μπαλί
Σήμερα θα ανακαλύψουμε το αρχιτεκτονικό στιλ της Ιάβας του παλατιού του Σουλτάνου. Εξακολουθεί να χρησιμοποιείται και φιλοξενεί έναν αρωματικό κήπο. Στη συνέχεια, θα συμμετάσχουμε σε ένα εργαστήριο Batik και θα μάθουμε για την παραδοσιακή μέθοδο υφάσματος που σχεδιάζεται σε ζεστό κερί. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα πετάξουμε στο Μπαλί και θα ελέγξουμε το ξενοδοχείο μας στο Ubud όπου θα μείνουμε για τρεις μέρες. Βράδυ στον ελεύθερο χρόνο.
kintamani-4480089-1280-2.jpg
Ημέρα 7: Ubud - Kintamani
Σήμερα το πρωί θα συμμετάσχουμε σε ένα εργαστήριο ξυλογλυπτικής στο Mas Village. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Kintamani, ένα ορεινό θέρετρο με θέα στον υψηλότερο ηφαιστειακό κρατήρα του Μπαλί. Εδώ θα έχουμε ένα βιολογικό γεύμα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη φοβισμένη πηγή Tirta Empul και το ιερό God Indra. Μια μέρα θα ολοκληρωθεί σε μια φυτεία καφέ και μπαχαρικών. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον καφέ Kopi Luwak αν είστε γενναίοι – είναι φτιαγμένος από περιττώματα ασιατικού φοίνικα και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβούς καφέδες στον κόσμο.
5069-26492-2.jpg
Ημέρα 8: Δωρεάν πρωί
Ημέρα στον ελεύθερο χρόνο. Μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα ή να κάνετε μια βόλτα στην πόλη.

Απόψε θα απολαύσουμε χορό Kecak και Fire στο Chedi Club. Περιμένετε μια χορωδία 50 ανδρών που φωνάζουν γύρω από μια λάμπα πετρελαίου, δημιουργώντας μια πλούσια ταπετσαρία φωνητικών για να συνοδεύσουν τον χορό. Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε ένα μπαλινέζικο δείπνο στο περίπτερο του ξενοδοχείου με θέα στους ορυζώνες.
5e7a4793-1-2.jpg
Ημέρα 9: Labuan Bajo - Seraya Island
Έτσι, σήμερα το πρωί θα πετάξουμε από το Μπαλί στο Labuan Bajo, θα πάρουμε μια βάρκα για το νησί Seraya και θα ελέγξουμε το παραθαλάσσιο θέρετρο. Αυτό θα είναι σπίτι για τις επόμενες τρεις ημέρες.
νησί-3699146-1280-2.jpg
Ημέρα 10: Νησί Padar - Pink Beach - Rinca Island
Ξεκινήστε νωρίς σήμερα το πρωί. Μετά το πρωινό, θα πάρουμε ένα ταχύπλοο και θα κάνουμε το πέρασμα 3 ωρών για το νησί Padar. Εδώ θα κάνουμε κρουαζιέρα στην Pink Beach και θα απολαύσουμε μερικά από τα καλύτερα srkelling στον κόσμο. Θα βρείτε χιλιάδες είδη ψαριών και μια μεγάλη ποικιλία από κοράλλια. Γεύμα στο πλοίο και μετά θα συνεχίσουμε για το νησί Rinca. Θα πάμε για πεζοπορία 0 ωρών και θα προσέχουμε δράκους και φοίνικες.
149947139-2.jpg
Ημέρα 11: Νησί Seraya
Θα πάμε το λεωφορείο πίσω στο Labuan Bajo και θα κατευθυνθούμε προς το αεροδρόμιο. Οι δύο τελευταίες νύχτες μας βρίσκονται στην περιοχή Seminyak. Είναι ένα πολυτελές θέρετρο με πολλά καταστήματα, μπαρ και κλαμπ. Εξερευνήστε τις παραλίες κατά μήκος της ακτής του Ινδικού Ωκεανού και απολαύστε τον ήλιο.
alila-seminyak-panorama-1.jpg
Ημέρα 12 έως 13: Επιστροφή στο Μπαλί
Θα πάρουμε το λεωφορείο πίσω στο Labuan Bajo και θα κατευθυνθούμε προς το αεροδρόμιο. Οι δύο τελευταίες μας νύχτες είναι στην περιοχή Seminyak. Είναι ένα πολυτελές θέρετρο με πολλά καταστήματα, μπαρ και κλαμπ. Εξερευνήστε τις παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής του Ινδικού Ωκεανού και απολαύστε τον ήλιο. Θα έχουμε ένα αποχαιρετιστήριο δείπνο το τελευταίο μας βράδυ μαζί.
unsplash-jamie-fenn-422124-1.jpg
Ημέρα 14: Αναχώρηση
ένα ορεινό θέρετρο με θέα στον υψηλότερο ηφαιστειακό κρατήρα του Μπαλί. Εδώ θα έχουμε ένα βιολογικό γεύμα. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τη φοβισμένη πηγή Tirta Empul και το ιερό God Indra. Μια μέρα θα ολοκληρωθεί σε μια φυτεία καφέ και μπαχαρικών. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον καφέ Kopi Luwak αν είστε γενναίοι - είναι φτιαγμένος από περιττώματα ασιατικού φοίνικα και θεωρείται ένας από τους πιο ακριβούς καφέδες στον κόσμο.
field_5ad4ee9532074
field_5ad4eec432075
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
 • Άντονι Σ.

  Μαρτυρικά αστέρια

  Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

 • Γιάννης

  Μαρτυρικά αστέρια

  Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 • Tiberiu

  Μαρτυρικά αστέρια

  Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα