Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία

Gay Group Trip:

Adventures in Japan

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Μπείτε στην καρδιά της Ιαπωνίας, όπου ο αρχαίος πολιτισμός και η σύγχρονη καινοτομία βρίσκονται σε τέλεια αρμονία. Αυτή η γκέι ομαδική περιπέτεια σας μεταφέρει από τους πολυσύχναστους δρόμους του Τόκιο, μιας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, στα γαλήνια τοπία του Ναγκάνο, με τα ορεινά σκηνικά και τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές.

Καθώς ταξιδεύετε, το άψογο σύστημα τρένων της Ιαπωνίας θα είναι το μονοπάτι σας, προσφέροντας μια άνετη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο συμβατικό οδικό ταξίδι. Είναι μια εμπειρία από μόνη της, που σας παρέχει την πολυτέλεια του χρόνου – χρόνο για να απολαύσετε τη θέα, να αναλογιστείτε τις εμπειρίες σας και να προβλέψετε τις περιπέτειες που έχετε μπροστά σας.

Στο Κιότο, βυθιστείτε στο ιστορικό βάθος της πόλης, εξερευνώντας ναούς που υπάρχουν εδώ και αιώνες και παραδοσιακά τεϊοποτεία που προσφέρουν μια γεύση από το παρελθόν. Στη συνέχεια, αφήστε τη διάσημη κουζίνα της Οσάκα να ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας, μια πόλη όπου κάθε γεύμα είναι μια γιορτή γεύσεων. Όχι πολύ μακριά από εδώ, στη Νάρα, θα συναντήσετε τα περίφημα ελάφια που υποκλίνονται, ένα γοητευτικό σημείο οποιουδήποτε ιαπωνικού ταξιδιού.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στο ταξίδι ως μόνος ταξιδιώτης, με έναν συνεργάτη ή ομάδα φίλων. Οι μεμονωμένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρώσουν 1190 $ για ένα ιδιωτικό δωμάτιο ή μπορούν να συνδυαστούν με άλλον μόνο ταξιδιώτη χωρίς επιπλέον κόστος.

Ημερομηνίες αναχώρησης

17 Οκτωβρίου 2024 Τετάρτη

29 Οκτωβρίου 2024 Δευτέρα

Κυριακή 24 Μαρτίου 2025

3 Απριλίου 2025 Τετάρτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτειες στην Ιαπωνία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1-2: Τόκιο
Ημέρα 1-2: Τόκιο
Ως κόμβος τεχνολογίας, μόδας και τροφίμων, το Τόκιο εκθαμβώνει με τη ζωντανή ενέργεια και το πολιτιστικό του βάθος. Είναι μια πόλη όπου αρχαίοι ναοί στέκονται στη σκιά των ουρανοξυστών στα ύψη και οι δρόμοι ζωντανεύουν με τη λάμψη του νέον. Η εξερεύνηση σας ξεκινά στην καρδιά της συνοικίας Shinjuku, όπου ο παλμός της πόλης είναι πιο αισθητός. Σας συνιστούμε να φτάσετε νωρίς για να εγκατασταθείτε και να εγκλιματιστείτε στη βουή της μητρόπολης. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια επιπλέον διανυκτέρευση, Out of Office είναι έτοιμο να βοηθήσει. Το πρώτο βράδυ, καθώς το λυκόφως κατεβαίνει στο Τόκιο, θα συναντήσετε τους συνταξιδιώτες σας και τον αρχηγό του ταξιδιού σας. Μετά από έναν σύντομο προσανατολισμό, θα βουτήξετε στην ιαπωνική κουλτούρα σε ένα τοπικό Izakaya για ένα δείπνο καλωσορίσματος. Η επόμενη μέρα υπόσχεται μια περιπέτεια με επικεφαλής έναν τοπικό οδηγό, που θα σας μεταφέρει από τη γαλήνη του Meiji Shrine και του Yoyogi Park στους μοντέρνους δρόμους του Harajuku και της εμβληματικής διάβασης scramble του Shibuya.
Ημέρα 3-4: Ναγκάνο
Ημέρα 3-4: Ναγκάνο
Περιηγηθείτε στην καρδιά του κεντρικού τοπίου της Ιαπωνίας, όπου σας περιμένει η περιοχή του Ναγκάνο με τις ορεινές σκηνές που αξίζουν καρτ ποστάλ, την πλούσια ιστορική ταπετσαρία και τη ζεστασιά των φυσικών θερμών πηγών. Αυτή η γραφική περιοχή, φημισμένη για τη φιλοξενία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1998, προσφέρει μια σειρά από αξιοθέατα – από τις πλαγιές των δημοφιλών χιονοδρομικών κέντρων μέχρι το μεγαλείο του Κάστρου Ματσουμότο. Το ταξίδι σας από το Τόκιο θα γίνει με τα κομψά, μοντέρνα τρένα της Ιαπωνίας, που θα σας οδηγήσουν στη γοητευτική πόλη Yudanaka που βρίσκεται μέσα στις μαγευτικές κεντρικές Άλπεις. Εδώ, στην αυθεντικότητα ενός ryokan, θα βυθιστείτε στην ουσία της ιαπωνικής φιλοξενίας. Φορώντας παντόφλες και ρόμπες, θα γνωρίσετε την κοινή σύνδεση στο χαλαρωτικό onsen, μια βασική ιαπωνική παράδοση. Πέρα από την γαλήνια ανάπαυλα της διαμονής σας στα ryokan, μια βόλτα στα δραματικά τοπία του Jigokudani αποκαλύπτει το μαγευτικό θέαμα των πιθήκων του χιονιού που απολαμβάνουν την αχνιστή αγκαλιά των ιαματικών πηγών – ένα θέαμα απόλυτα συγκινητικό.
Ημέρα 5-7: Κιότο
Ημέρα 5-7: Κιότο
Την πέμπτη μέρα, το ταξίδι σας θα γλιστρήσει από τα υψίπεδα των κεντρικών Άλπεων της Ιαπωνίας μέσα από κατάφυτες κοιλάδες και ήρεμα αγροτικά χωριά, οδηγώντας σας στην ιστορική καρδιά της Ιαπωνίας—το Κιότο. Εδώ, θα βρείτε αρχαίους ναούς, παραδοσιακά τεϊοποτεία και ήσυχους κήπους. Για τρεις νύχτες στο Κιότο, θα βυθιστείτε στην αυτοκρατορική ιστορία του, εξερευνώντας αξιοσέβαστα ιερά όπως το Fushimi Inari και το χρυσό περίπτερο του Kinkaku-ji. Η βαθιά πολιτιστική κληρονομιά του Κιότο προσφέρει γραφικές σκηνές σε κάθε βήμα. Η εξερεύνηση του Κιότο θα ξεκινήσει με μια εύκολη περιήγηση μισής ημέρας με ποδήλατο, με επικεφαλής έναν τοπικό οδηγό, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της πόλης και το ιστορικό παρελθόν. Για μια γεύση παράδοσης, μια επίσκεψη σε ένα τοπικό ζυθοποιείο θα ξεδιπλώσει την περίπλοκη τέχνη πίσω από το αγαπημένο κρασί ρυζιού της Ιαπωνίας. Είτε είστε γνώστης είτε ένας περίεργος ταξιδιώτης, θα χαρείτε να ανακαλύψετε τον αγαπημένο σας σκοπό, εμβαθύνοντας τη σύνδεσή σας με τα αγαπημένα έθιμα της Ιαπωνίας.
Ημέρα 8-10: Οσάκα
Ημέρα 8-10: Οσάκα
Θα πάτε από το ιστορικό μεγαλείο του Κιότο στην Οσάκα σε λιγότερο από μία ώρα. Ως η δυναμική δεύτερη πόλη της Ιαπωνίας, η Οσάκα προσφέρει μια αντίθετη ατμόσφαιρα στο Τόκιο. Φημισμένη ως η «Βενετία της Ανατολής» για τις περίπλοκες πλωτές οδούς της και «η κουζίνα του έθνους» για την απαράμιλλη γαστρονομική σκηνή της, η Οσάκα είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή και γεύση. Εδώ, θα εμβαθύνετε στη ζωντανή καρδιά της Οσάκα με έναν τοπικό οδηγό, αποκαλύπτοντας κρυμμένους πολύτιμους λίθους και τη γαστρονομική ικανότητα της πόλης. Το απόγευμα είναι δικό σας για να επιλέξετε τη δική σας περιπέτεια – είτε πρόκειται για συνάντηση με τα ευγενικά ελάφια της Nara, συμμετοχή σε ένα πρακτικό μάθημα μαγειρικής ή εξερεύνηση των μυριάδων άλλων εμπειριών που έχει να προσφέρει η Οσάκα. Το ταξίδι σας στα Ιαπωνικά τελειώνει εδώ. Είστε ελεύθεροι να αναχωρήσετε με τον ελεύθερο χρόνο σας, είτε επιστρέφετε στο σπίτι, είτε συνεχίζετε στη Νότια Κορέα είτε ταξιδεύετε σε άλλον προορισμό. Θυμάμαι, Out of Office είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια είναι τόσο ομαλά και ευχάριστα όσο το ίδιο το ταξίδι.
Προαιρετική επέκταση: Αυτοκαθοδηγούμενη Νότια Κορέα
Προαιρετική επέκταση: Αυτοκαθοδηγούμενη Νότια Κορέα
Εάν η περιπλάνηση σας λαχταρά περισσότερα μετά την εξερεύνηση της Ιαπωνίας, σκεφτείτε να προσθέσετε μια οδύσσεια τριών νυχτών στη Νότια Κορέα στο δρομολόγιό σας. Η Νότια Κορέα παρουσιάζει ένα σαγηνευτικό μείγμα αρχαίων εθίμων και προνοητικής καινοτομίας, έναν κόσμο όπου η ζωντανή ενέργεια της K-Pop και οι δελεαστικές γεύσεις kimchi και bulgogi είναι μόνο η αρχή. Η εκπληκτική φυσική θέα της χώρας συνδυάζεται με τη βαθιά ριζωμένη αίσθηση της κοινότητας και τη ζεστή φιλοξενία. Αυτή η αυτοκατευθυνόμενη επέκταση ταιριάζει απόλυτα με την ιαπωνική σας απόδραση, προσφέροντας μια απρόσκοπτη μετάβαση στα μοναδικά μεγαλεία ενός άλλου διαμάντι της Ανατολικής Ασίας. Στη Σεούλ, βρείτε τον εαυτό σας ανάμεσα στην παλλόμενη καρδιά της πόλης σε εξαιρετικά καταλύματα. Βουτήξτε στην τοπική κουλτούρα με ένα κορεάτικο γλέντι μπάρμπεκιου, μια περιεκτική περιήγηση στην πόλη και μια συγκλονιστική επίσκεψη στο DMZ.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα