Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία

Gay Group Trip:

Oriental Express in Malaysia

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε μια εξαιρετική περιοδεία πολυτελείας LGBT Μαλαισίας με το Belmond Eastern & Oriental Express σε αυτό το υπέροχο ομαδικό γκέι ταξίδι. Αυτό το ταξίδι είναι ένας τέλειος συνδυασμός πολυτελούς κομψότητας και περιπέτειας, που σας ταξιδεύει στα συνεχώς μεταβαλλόμενα τοπία της Μαλαισίας με στυλ και μεγαλοπρέπεια.

Ζήστε τη γοητεία των αρχαίων θαυμάτων και τη γοητεία των περασμένων εποχών, που ζωντανεύουν στο πολυτελές περιβάλλον αυτού του vintage τρένου. Εξερευνήστε τα καταπράσινα τοπία και την άγρια ​​ομορφιά της Μαλαισίας, από την «επικράτεια των τίγρεων» του Εθνικού Πάρκου Taman Negara μέχρι τα θαλάσσια μεγαλεία του θαλάσσιου πάρκου Pulau Payar του Langkawi.

Βυθιστείτε στην ιστορική παλιά συνοικία του Τζορτζτάουν στο Penang, μια περιοχή πολιτιστικής κληρονομιάς που προστατεύεται από την UNESCO και αφεθείτε σε μια ποικιλία γαστρονομικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών περιηγήσεων στο νησί Penang.

Ολοκληρώστε το ταξίδι σας με μια ζωντανή περιήγηση στη Σιγκαπούρη, μια πόλη που συνδυάζει άψογα την παράδοση με τη νεωτερικότητα.

Αυτό το πολυτελές ταξίδι ομοφυλόφιλων Oriental Express Malaysia προσφέρει μια απαράμιλλη ομαδική εμπειρία γκέι ταξιδιού, συνδυάζοντας την κομψότητα του πολυτελούς ταξιδιού με τρένο με συναρπαστικές δραστηριότητες και στιγμές με κουβέντες.

Ημερομηνίες αναχώρησης

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2025

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Oriental Express στη Μαλαισία

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

1η ημέρα Σιγκαπούρη/Gemas
1η ημέρα Σιγκαπούρη/Gemas
Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Changi, ένα ιδιωτικό όχημα θα σας μεταφέρει στο σταθμό Woodlands, όπου σας περιμένει το κομψό Eastern & Oriental Express. Τακτοποιήστε στην πολυτελή καμπίνα σας, διακοσμημένη με κερασιόξυλο, ταϊλανδέζικα μετάξια και κεντήματα της Μαλαισίας. Καθώς το τρένο γλιστρά μέσα από καταπράσινα τοπία, αγκαλιάστε την άγρια ​​ομορφιά της Μαλαισίας. Απολαύστε ένα υγιεινό απογευματινό τσάι στην καμπίνα σας, που περιβάλλεται από εξωτικές ζούγκλες και φυτείες. Καθώς πέφτει το σούρουπο, ετοιμαστείτε για ένα γκουρμέ δείπνο στο Dining Car, με λιχουδιές βιώσιμης παραγωγής. Ολοκληρώστε τη βραδιά σας με συναρπαστική ψυχαγωγία στο πλοίο και ένα χαλαρωτικό ποτό.
2η ημέρα Κουάλα Λουμπούρ/Λανγκάουι
2η ημέρα Κουάλα Λουμπούρ/Λανγκάουι
Καθώς απολαμβάνετε το πρωινό σας στο Dining Car, βυθιστείτε στη γραφική θέα των ορυζώνων και των γραφικών χωριών της Δυτικής Μαλαισίας. Αργότερα, αποβιβαστείτε στο Alor Setar για ένα ταξίδι με πλοίο στο θαλάσσιο πάρκο Pulau Payar του Langkawi, ένα καταφύγιο ζωντανής θαλάσσιας ζωής. Εδώ, επιλέξτε από διάφορες δραστηριότητες αναψυχής, όπως εμπειρίες ευεξίας, θαλάσσια σπορ και εξερεύνηση νησιών. Η μέρα ολοκληρώνεται με μια βραδιά τοπικής διασκέδασης και εκλεκτού δείπνου στο Piano Bar Car του τρένου.
Ημέρα 3: Γραμμή Δυτικής Ακτής/Πενάνγκ
Ημέρα 3: Γραμμή Δυτικής Ακτής/Πενάνγκ
Άφιξη στο νησί Penang, ένα πολιτιστικό hotspot. Επιλέξτε από τρεις εκδρομές: ένα μάθημα μαγειρικής Peranakan που περιλαμβάνει τοπικά καταστήματα μπαχαρικών και παντοπωλείων. μια πολιτιστική περιήγηση στην Παλιά Συνοικία της Τζορτζτάουν με τους ναούς, τις τέχνες και τις παραστάσεις της. ή εξερευνήστε την Τζόρτζταουν ανεξάρτητα με χάρτη και tri-shaw. Συνδεθείτε ξανά στο τρένο για μεσημεριανό γεύμα και ένα χαλαρό απόγευμα. Η βραδιά υπόσχεται μια εορταστική ατμόσφαιρα με εκλεκτό φαγητό και ψυχαγωγία, που καλύπτεται από τη νυχτερινή θέα της Κουάλα Λουμπούρ.
Ημέρα 4 Johor/Σιγκαπούρη
Ημέρα 4 Johor/Σιγκαπούρη
Απολαύστε πρωινό καθώς ταξιδεύετε στις παραλίες και τα τροπικά δάση του Johor. Αποβίβαση στη Σιγκαπούρη, όπου περιμένει μια ξενάγηση στην πόλη. Εξερευνήστε τον ζωντανό πολιτισμό της Μικρής Ινδίας προτού επισκεφθείτε το Merlion Park, σύμβολο της ταπεινής καταγωγής της Σιγκαπούρης. Οδηγήστε μέσω της Οικονομικής Περιοχής στην Chinatown, εμβαθύνοντας στην πλούσια κληρονομιά της. Ολοκληρώστε τους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης, μια γαλήνια όαση, με τον Εθνικό Κήπο Ορχιδέας. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, τακτοποιήστε το ξενοδοχείο σας και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε αυτή τη δυναμική πόλη.
5η μέρα Σιγκαπούρη
5η μέρα Σιγκαπούρη
Απολαύστε πρωινό στο ξενοδοχείο σας ενώ αποχαιρετάτε τους νέους σας φίλους καθώς ταξιδεύετε στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής σας.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα