Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης

Gay Group Trip:

Thailand Adventure

Λογότυπο OutOfOffice

Σχετικά με αυτό το ταξίδι

Ξεκινήστε μια 11ήμερη πολυτελή περιοδεία LGBT στην Ταϊλάνδη στους πολυσύχναστους δρόμους της Μπανγκόκ, στις πολιτιστικά πλούσιες περιοχές του Τσιάνγκ Μάι και του Τσιάνγκ Ράι και στις ειδυλλιακές παραλίες του Πουκέτ.

Η Ταϊλάνδη φημίζεται για το ότι είναι η «χώρα των χαμόγελων», η ζεστασιά και η φιλοξενία των κατοίκων της Ταϊλάνδης προσθέτουν ένα επιπλέον στρώμα χαράς σε κάθε επίσκεψη. Καθώς ταξιδεύετε στην Ταϊλάνδη, θα μαγευτείτε από τα εκπληκτικά τοπία της, από καταπράσινες ζούγκλες και κυματιστούς λόφους μέχρι κρυστάλλινα νερά και παραλίες με λευκή άμμο.

Αυτή η περιοδεία δεν είναι απλώς διακοπές. είναι μια βύθιση σε μια ζωντανή κουλτούρα, που εμπλουτίζεται από μοναδικά παραδοσιακά φεστιβάλ και τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις. Γνωστή στοργικά ως «η χώρα των χρυσών ναών», η Ταϊλάνδη είναι ένας θησαυρός από συγκροτήματα ναών που προκαλούν δέος που συνδυάζουν το ιστορικό μεγαλείο με την πνευματική γαλήνη. Είναι ένας απλά φανταστικός προορισμός για μια γκέι ομαδική περιήγηση, είτε θέλετε να ανακαλύψετε αρχαίες ιστορίες είτε παλιά έθιμα. Ο απαιτητικός LGBT ταξιδιώτης που αναζητά ένα μείγμα χαλάρωσης, πολιτιστικής εξερεύνησης και περιπέτειας, σίγουρα θα το βρει στην Ταϊλάνδη.

Σε αυτές τις διακοπές LGBTQ+ στην Ταϊλάνδη, κάθε μέρα ξετυλίγεται σε μια νέα περιπέτεια, πλούσια σε πολιτιστικές ιδέες και φυσικά θαύματα. Ανακαλύψτε την ουσία της Ταϊλάνδης σε ένα ταξίδι που υπόσχεται να είναι τόσο εμπλουτιστικό όσο και αξέχαστο.

Ημερομηνίες αναχώρησης

24 Οκτωβρίου 2025 Πέμπτη

Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας:

+ 44 2071571570
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης
Ομαδικό ταξίδι γκέι: Περιπέτεια Ταϊλάνδης

Ανάλυση ομαδικού ταξιδιού

Ημέρα 1-4 Μπανγκόκ
Ημέρα 1-4 Μπανγκόκ
Θα φτάσετε στην Μπανγκόκ και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας, όπου θα απολαύσετε δεξίωση καλωσορίσματος και δείπνο. Την επόμενη μέρα θα εξερευνήσετε την πνευματική κληρονομιά της Μπανγκόκ στο Wat Pho και το Grand Palace. Επισκεφθείτε το Ναό του Σμαραγδένιου Βούδα, σύμβολο του Ταϊλανδικού Βουδισμού. Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο και εξερευνήστε τον ελεύθερο χρόνο σας το απόγευμα. Κρουαζιέρα στις γαλήνιες πλωτές οδούς της Μπανγκόκ, περνώντας από ιστορικές και σύγχρονες σκηνές. Επισκεφθείτε το Wat Arun, τον «Ναό της Αυγής», που συμβολίζει τον ανατέλλοντα ήλιο. Απολαύστε ένα βραδινό ταϊλανδέζικο δείπνο, σε συνδυασμό με μερικές εκπληκτικές παραδοσιακές παραστάσεις.
Ημέρα 4-8 Τσιάνγκ Ράι
Ημέρα 4-8 Τσιάνγκ Ράι
Πετάξτε στο Τσιάνγκ Ράι, όπου την πρώτη σας μέρα θα επισκεφθείτε τον Μπλε Ναό και τον Λευκό Ναό, που παρουσιάζουν μοναδικές καλλιτεχνικές και θρησκευτικές εκφράσεις. Απολαύστε δείπνο το βράδυ πίσω στο ξενοδοχείο σας. Την επόμενη μέρα, ανακαλύψτε την ομορφιά και την ιστορία του Χρυσού Τριγώνου. Επισκεφθείτε το Μουσείο House of Opium και γνωρίστε την τοπική κουλτούρα σε μικροσκοπικά χωριά όπως το Akha και το Yao. Στη συνέχεια, θα επισκεφθείτε το Wat Phra That Doi Suthep, έναν εντυπωσιακό χρυσό ναό στην κορυφή του βουνού Doi Suthep. Θα απολαύσετε επίσης μια βραδινή ξενάγηση στο street food στη νυχτερινή αγορά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Τσιάνγκ Μάι, δίνοντάς σας μια γεύση από την αυθεντική ζωή σε αυτήν την εκπληκτική περιοχή.
Ημέρα 8-10 Πουκέτ
Ημέρα 8-10 Πουκέτ
Άφιξη στο Πουκέτ και απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια μια περιήγηση στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, παρουσιάζοντας την πολυπολιτισμική ιστορία της. Το βράδυ, απολαύστε ένα πεντανόστιμο δείπνο στο εστιατόριο Blue Elephant. Την επόμενη μέρα, απολαύστε τη χαλάρωση στον ήλιο ή λάβετε μέρος σε μια προαιρετική περιήγηση στο Πουκέτ, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στο Koh Phi Phi με ταχύπλοο και περιηγήσεις με φαγητό στο Πουκέτ. Το βράδυ, θα απολαύσετε μια αποχαιρετιστήρια δεξίωση και δείπνο όπου μπορείτε να αποχαιρετήσετε τους φίλους που έχετε κάνει. Το επόμενο πρωί θα πετάξετε πίσω στην Μπανγκόκ.
Ημέρα 10-11 Μπανγκόκ
Ημέρα 10-11 Μπανγκόκ
Απολαύστε πρωινό στο ξενοδοχείο σας προτού μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για το σπίτι.
Καλέστε τους ειδικούς ταξιδιού μας
+ 44 2071571570
Περαιτέρω πληροφορίες

Θα πλέετε με στυλ στο Lord of the Glens, ένα υπέροχο σκωτσέζικο κρουαζιερόπλοιο. Είναι ένα κομψό θαλασσινό γιοτ που μπορεί να διασχίσει το κανάλι της Καληδονίας αλλά και να πλεύσει στον Ατλαντικό. Αυτό θα είναι ένα ταξίδι αποκλειστικά LGBT με όχι περισσότερους από 54 επισκέπτες. Περιμένετε ένα σκωτσέζικο πρωινό κάθε πρωί και νυχτερινή διασκέδαση.

Τι το επόμενο βήμα;

Για να ξεκινήσετε, υποβάλετε ένα ερώτημα και ένας από την ομάδα ειδικών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός των επόμενων 24 ωρών για να συζητήσει τις απαιτήσεις σας. Όλες οι τιμές στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν πτήσεις, αλλά μπορούμε φυσικά να τις κανονίσουμε για εσάς.

Τι λένε οι πελάτες μας
  • Άντονι Σ.

    Μαρτυρικά αστέρια

    Αστρική υπηρεσία. Αστρικά προϊόντα. Αστρικοί άνθρωποι και γίνεται πολύ καλύτερο όταν σηκώνεις το τηλέφωνο και καλείς.

  • Γιάννης

    Μαρτυρικά αστέρια

    Σούπερ πελατοκεντρική εξυπηρέτηση. Από την πρώτη επαφή είχα ζεστή, αποτελεσματική, φιλική και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

  • Tiberiu

    Μαρτυρικά αστέρια

    Είμαι σίγουρη στο να δίνω Out Of Office μια κριτική 5 αστέρων! Είναι από τους κορυφαίους σε αυτόν τον χώρο χωρίς αμφιβολία.

Κάντε ένα έρευνα